Μπάκας: «Πιο δυνατοί με τον Φοίνικα»

Μπάκας: «Πιο δυνατοί με τον Φοίνικα»

Ο χρυσός σκόρερ της αναμέτρησης με το Γ.Σ. Καισαριανής, Παναγιώτης Μπάκας, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας για το γκολ του, το επόμενο ματς με τον Φοίνικα Περιστερίου και το μέλλον της ομάδας.

Η ομάδα μας επικράτησε 1-0 του Γ.Σ. στην Καισαριανή χάρη στο γκολ του Παναγιώτη Μπάκα. Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της εν λόγω αναμέτρησης στάθηκε στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, στο ματς με τον Φοίνικα Περιστερίου και ξεκαθάρισε πώς ακόμη δεν έχει δείξει ομάδα το πραγματικό της πρόσωπο.

Η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα μας:

«Δεν μας βοήθησε ο αγωνιστικός χώρος αλλά κι οι καιρικές συνθήκες. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα είχαμε νικήσει πιο εύκολα», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Μπάκας και τόνισε για το γκολ που σημείωσε:

«Το δικό μου γκολ δεν έχει σημασία, αλλά οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε. Σημασία αυτή τη στιγμή έχει η ομάδα και το πώς θα ανέβουμε στη βαθμολογία. Γι αυτό δουλεύουμε καθημερινά», για να στείλει το μήνυμά του ενόψει του επόμενου ματς:

«Απλά θα πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί και να πάρουμε το ματς με τον Φοίνικα την εβδομάδα που έρχεται, έτσι ώστε να πάρει και μεγαλύτερη αξία η εκτός έδρας νίκη μας στην Καισαριανή».

Πιστεύεις ότι η ομάδα έχει πάρει μέχρι στιγμής, από βαθμολογική άποψη, τους βαθμούς που αξίζει;

«Όχι. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δείξει το πραγματικό μας πρόσωπο, σίγουρα θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, θα δείξουμε την αξία μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεδομένα θα είμαστε καλύτεροι για να πετύχουμε το στόχο μας».