Αξιοζήλευτη η ανταπόκριση του ΑΟΑΔ Πειραιώς!

Αξιοζήλευτη η ανταπόκριση του ΑΟΑΔ Πειραιώς!

Στην Αγία Ελεούσα δεν ξεχνάμε, υμνούμε και τιμάμε συμπεριφορές παιδιών που έπαιξαν και προσέφεραν στην ομάδα μας! Μία απ’ αυτές τις περιπτώσεις είναι κι ο Νίκος Κανακάκης.

Ένα εξαιρετικό παιδί, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια ασχολείται διοικητικά με της ΑΟΑΔ Πειραιώς. Η διοίκηση του συλλόγου μας τον Ιούλιο του 2017, ζήτησε από το εν λόγω σωματείο να μας παραχωρήσει με μεταγραφή δύο παιδιά: Τους Ανδρέα Παπακωνσταντίνου και Βασίλη Μιχαήλ, οι οποίοι τυγχάνει να είναι κάτοικοι Αγίας Βαρβάρας.

Η ανταπόκριση, αρχικά, του Νίκου (Κανακάκη) και εν συνεχεία της διοίκησης με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Τζανίνη ήταν κάτι παραπάνω από αξιοζήλευτη, καθώς κλείσαμε άμεσα ραντεβού και ολοκληρώθηκε η μετακίνηση των παιδιών στην ομάδα μας. Μάλιστα, δεν μας ζητήθηκε η παραμικρή οικονομική ή υλική απαίτηση!

Οι άνθρωποι του ΑΟΑΔ, σεβόμενοι το όνομα και την ιστορία της Αγίας Ελεούσας, τους ανθρώπους που τη διοικούν και την την επιθυμία των παικτών, κατάφεραν να κερδίσουν όχι μόνο το σεβασμό μας αλλά να μας κάνουν και φίλο τους, στηρίζοντάς τους σε όποια τους προσπάθεια.

Το Δ.Σ. της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας εύχεται ολόψυχα καλή πορεία και υγεία σε όλους τους ανθρώπους που περιβάλουν τον ΑΟΑΔ!