Η Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία «Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» μεγάλος χορηγός της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας!

Η Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία «Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» μεγάλος χορηγός της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας!

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει την έναρξη της της συνεργασίας της με μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Η Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία Μ. Κοσμίδης & Σία αποτελεί το νέο μεγάλο χορηγό μας καθότι οι Μιχάλης Κοσμίδης και Ηλίας Σιμάκος ανταποκρίθηκαν στην προοπτική να προβάλουν περαιτέρω την ήδη πασίγνωστη επιχείρησή τους, μέσω διαφημιστικής ταμπέλας στο προπονητικό μας κέντρο στα Ριμινίτικα.

Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας μας ευχαριστεί την Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία «Μ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ» και ειδικά τους κ.κ. Μιχάλη και Κοσμίδη και Ηλία Σιμάκο που είναι δίπλα μας!

Η ταυτότητα της εταιρίας:

Η εταιρεία Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία «Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ» με έδρα της παραγωγικής μονάδας και της λιανικής πώλησης στην οδό Ελ. Βενιζέλου 40 & Ψηλορείτη 4 στην Αγ. Βαρβάρα Αττικής, νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει το ευρύ κοινό, ότι τα προϊόντα μας δεν έχουν ουδεμία σχέση με τα προϊόντα της εταιρείας «Κοσμίδη – Γαβρίλη Χαλβάς Δραπετσώνας», Αγίου Δημητρίου 7-9, Δραπετσώνα στον Πειραιά, που ανακλήθηκαν λόγω παρουσίας salmonella spp. , από τον ΕΦΕΤ με σχετικό δελτίο τύπου στις 14.06.2017

http://www.efet.gr/portal/page/portal/efetnew/news/view_new?par_n ewID=1700 .

Η εταιρεία Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία «Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ» παρασκευάζει τα προϊόντα χαλβά στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της τηρώντας διαχρονικά όλες τις νομοθετικές απαιτήσεις σχετικά με την ασφαλή διαχείριση των τροφίμων.

Εφαρμόζει τις διαδικασίες ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας & ασφάλειας των παραγόμενων προϊόντων της σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000 & ISO 9001 & τον αμερικάνικο οργανισμό US FDA (Food and Drug Administration) , καλύπτοντας τα προαπαιτούμενα σημεία της εθνικής, της ευρωπαϊκής και διεθνούς νομοθεσίας μεταξύ των είναι η επιλογή πιστοποιημένων & αξιολογημένων προμηθευτών πρώτων υλών, εκπαιδευμένο προσωπικό, τακτικό πρόγραμμα αναλύσεων πρώτων υλών και τελικών προϊόντων και άλλα.

Παράλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής μας δραστηριότητας αξιολογούμαστε και δεχόμαστε ελέγχους σε συνεχή βάση από τις αρμόδιες αρχές ελέγχου (ΕΦΕΤ, Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής) & φορείς πιστοποίησης, με θετικά αποτελέσματα εκθέσεων, τα οποία είναι διαθέσιμα προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ενεργειών είναι ότι η εταιρεία Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία «Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ» ουδέποτε στο παρελθόν είχε το παραμικρό πρόβλημα και εγγυάται για την άριστη ποιότητα & ασφάλεια των προϊόντων που παράγει με μεράκι & πίστη στην παράδοση.

Προκειμένου να αποφευχθεί η σύγχυση, που δημιουργείται κατά καιρούς στο καταναλωτικό κοινό σχετικά με τα προϊόντα των δυο εταιρειών, θα πρέπει να δίδεται η πρέπουσα προσοχή στις ετικέτες των προϊόντων.

Σχετικά με την ανακοίνωση ανάκλησης ΕΦΕΤ για προϊόντα ταχινιού με salmonella spp., της εταιρείας «Κοσμίδη – Γαβρίλη Χαλβάς Δραπετσώνας» υπήρξε σύγχυση /προσπάθεια να συνδέσουν το συγκεκριμένο προϊόν με την εταιρεία μας.

Θέλοντας η εταιρεία Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία «Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ» να προστατεύσει το όνομα, την φήμη και το κύρος της, προέβει στις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες και ήδη έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Οποιαδήποτε ανάλογη προσπάθεια σύγχυσης, διατύπωσης ανακριβειών & λανθασμένων πληροφοριών που εκθέτει την εταιρεία μας , όπως στην προκειμένη περίπτωση, θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε το καταναλωτικό κοινό για την πλήρη εμπιστοσύνη που δείχνει έμπρακτα στα προϊόντα της εταιρεία Παραδοσιακή Χαλβαδοποιία «Μ. Κοσμίδης & ΣΙΑ».