Κυβέλος: Να συνεχίσουμε ακριβώς έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

Κυβέλος: Να συνεχίσουμε ακριβώς έτσι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα

Ο Γιώργος Κυβέλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την επιτυχημένη πορεία που έχει η ομάδα και έδωσε το στίγμα του για τη συνέχεια.

Μετά και τη νίκη επί της πρωτοπόρου Κοψαχείλας, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι για έξι εβδομάδες αήττητη όντας στην 9η θέση με 21 βαθμούς και βλέπει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με περισσότερη αισιοδοξία.

Ο Γιώργος Κυβέλος, μιλώντας στο «apeagiaeleousa1936.gr» είπε για τη σημασία  αυτών των τριών βαθμών:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Δουλεύουμε πάνω στο κάθε ματς ξεχωριστά κι αυτή η νίκη μας έκανε να δούμε ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω από μια απλή παραμονή».

Ποιο είναι το «κλειδί» κι η ομάδα είναι αήττητη για έξι σερί αγωνιστικές;

«Σημαντικό ρόλο έχει παίξει η έλευση κάποιων έμπειρων παικτών που έχουν προσδώσει σταθερότητα και με την πείρα τους έχουν βοηθήσει να επιτευχθούν αυτές οι νίκες, που μας έχουν φέρει πιο ψηλά. Φυσικά, έχουμε αποκτήσει ομοιογένεια και πλέον ξέρει ο καθένας καλύτερα το ρόλο του μέσα στη ροή του παιχνιδιού».

Από ‘δω και πέρα τί να περιμένει ο κόσμος της ομάδας;

«Θα δίνουμε- όπως εξάλλου κάνουμε – τα πάντα για την ομάδα και να είναι όλοι σίγουροι πώς όσο μας στηρίζουν θα βλέπουν παίκτες να ματώνουν γι αυτή τη φανέλα».

Θα άλλαζες κάτι;

«Θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως ακριβώς είμαστε τις τελευταίες αγωνιστικές. Δηλαδή, να παραμείνουμε δεμένοι, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Μ΄αυτόν τον τρόπο ακόμα κι η άνοδος δεν είναι ανέφικτος στόχος. Αυτό είναι μακριά όμως. Εμείς θέλουμε να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε και να πηγαίνουμε σε κάθε ματς παίζοντας το παιχνίδι μας».