Και ο Γερολυμάτος στο πλευρό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Και ο Γερολυμάτος στο πλευρό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με το Κρεοπωλείο Γερολυμάτος.Όλο και μεγαλώνει η αγκαλιά γνωστών και δυνατών επιχειρηματιών της περιοχής προς την ομάδα μας.

Το Κρεοπωλείο Γερολυμάτος στέκεται στο πλευρό των προσπαθειών μας αποτελώντας κι αυτός αρωγός στην επίτευξη του ενός στόχου που έχουμε στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα: Να κάνουμε κάθε μέρα το σύλλογο καλύτερο!

Το Δ.Σ θα ή ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Επαμεινώνδα Γερολυμάτο για τη συνεισφορά του.

Το προφίλ της επιχείρησης:

Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση με παράδοση στο κρέας και ασχολούμαστε από το 1949 με την εκτροφή και το εμπόριο ζώων, όλων των ειδών (Μοσχάρια, χοιρινά, αρνιά, κατσίκια, κοτόπουλα, πρόβατα, ελάφια). Ασχολούμαστε επίσης με την μηδική παραγωγή δηλ την καλλιέργεια με σκοπό  την παραγωγή ζωωτροφής για ζώα (Πολυετές τριφύλλι, βρώμη, λόλοι, αραβόσυτος. κ.α.)

Είμαστε κάτοχοι όλων των πιστοποιητικών υγιεινής από τον ΕΦΕΤ για τα ζώα μας αλλά και για τα εργαστήρια μας, μέσα στα οποία φτιάχνουμε τα προϊόντα αλλά και συντηρούμε τα κρέατά μας. Είναι κάτι το οποίο κάνουμε με πολύ μεράκι, προσωπική φροντίδα και υπευθυνότητα προς εσάς και το έχουμε αποδείξει
όλα αυτά τα χρόνια.

Στα κατάστηματά μας στην Αγία Βαρβάρα, στο Κρεοπωλείο επί της Ελ. Βενιζέλου 150, και στο Ψητοπωλειό Ελ. Βενιζέλου 83, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία κρεάτων, άριστη ποιότητα, μοναδική εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Tέλος μπορείτε
να μας βρείτε και στην Φάρμα μας στην Γαστούνη Ηλείας

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε και από κοντά.