Η κοπή της πίτας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!

Η κοπή της πίτας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της ομάδας μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» (Κουκλάκι).

Πολίτες της Αγίας Βαρβάρας, η Δημοτική Αρχή, πολιτικοί φορείς, παιδιά των τμημάτων υποδομών μας, γονείς και φυσικά φίλαθλοι της ΑΠΕ ήταν… εκεί, φωνάζοντας το σύνθημά μας: «Μια πόλη, μια ιστορία, μια ομάδα».

Ο γενικός γραμματέας της ομάδας Μιχάλης Δαλαταριώφ άνοιξε την εκδήλωσε κάνοντας μια αναφορά στους χορηγούς και στο όραμα που έχει το διοικητικό συμβούλιο για την ομάδα.

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος ακαδημιών, Τάσος Λαζάρου τόνισε το βάρος που έχουμε ρίξει στα παιδιά μας. Στόχος μας δεν είναι να φτιάχνουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά να δημιουργούμε χαρακτήρες κοσμήματα για την κοινωνία.

Μάλιστα, οι κ. Λαζάρου και Τσουκαλάς τίμησαν τους Τάκη Γιαννόπουλο και Κώστα Κωνσταντινίδη για την πολυετή παρουσία και προσφορά τους στο σύλλογο.

Ο κ. Ευστρατίου ως εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η παρουσία της Αγίας Ελεούσας στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, ενώ ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Καπλάνης τόνισε πως Αγία Βαρβάρα και Αγία Ελεούσα αποτελούν έννοιες ταυτόσημες.

Ως σύλλογος είμαστε πολλοί περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές μας που εκτός από την μπάλα, αριστεύουν στα μαθήματα γι αυτό και τους τιμήσαν οι αντιπρόεδροι Γρηγόρης Καίσαρης και Αλέξανδρος Καρδαράς.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γρηγόρης Μαγαλιός έκλεισε την εκδήλωση κόβοντας την πίτα με την ευχή να συνεχίσουμε όλοι να αγαπάμε και να στηρίζουμε την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Ο τυχερός από την πρώτη ομάδα ήταν ο Γούσγουλας, ο οποίος κέρδισε και ένα τραπέζι προσφορά του κ. Καρδαρά, ενώ από τις ακαδημίες τα φλουριά πήγαν στους: Κορφιάτη, Πεγκλίδη, Χάλαρη, Καρακάση και Παπαλιόδη, που κέρδισαν από μια εμφάνιση της ομάδας.

Αναλυτικά οι επίσημοι καλεσμένοι μας:

Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας: Γιώργος Καπλάνης

Αντιδήμαρχοι: Ντάβιος Θεμιστοκλής, Παγουρτζής Δημήτρης, Σαββίδης Σάββας, Λεωτσάκος Ανδρέας,

Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ: Μανούσος Πανόπουλος

Εκπρόσωπος ΕΠΣΑ: Ευστρατίου

Εκπρόσωπος ΣΕΓΑΣ: Θεόδωρος Βόσσος

Επικεφαλής Παράταξης «Αγία Βαρβάρα όλοι μια γειτονία»: Θεόδωρος Βασιλάκος

Επικεφαλής Παράταξης «Συμπαράταξη για τον άνθρωπο και την Πόλη»: Γεωργιαννάκης Γεώργιος

Επικεφαλής Παράταξης «Δημοτική Ενωτική Κίνηση»: Σιαραμπή Νίκη

Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Αγίας Βαρβάρας: Τασούλα Πετράκου

Πρόεδρος ΠΟΣΠΛΑ (χορηγός της ΑΠΕ): Κώστας Κακαράτζας

Γενικός Αρχηγός Αετού Κορυδαλλού: Τάσος Σιδέρης

Νομική Σϋμβουλος ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και εκπρόσωπος Ερμή Κορυδαλλού: Αικατερίνη Ξηράκη

Εκπρόσωπος Εφημερίδας «Η Πόλη μας»: Γουρνάς Θεόδωρος

Εκπρόσωπος εφημερίδας «Η Προοδευτική»: Βαμβακόπουλος Πάρις

Πρώην πρόεδρος ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Τραγκουμανίδης Δημήτριος

* Η εκδήλωση ήταν μια προσφορά των χορηγών μας:

Μαρκατσέλη Ηλία (MAM) για την προσφορά του μπουφέ, Κουφόπουλου Γιώργου (Λιχουδιές) για την προσφορά της πίτας. Σημαντική, δε, ήταν η κίνηση των Αφών Πουλάκη να βοηθήσουν στην εκτύπωση των προσκλήσεων.