Καρύδης: «Μακάρι να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΠΕ με άνοδο»

Καρύδης: «Μακάρι να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΠΕ με άνοδο»

Ο Κώστας Καρύδης, μέσω της επίσης ιστοσελίδας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα εύχεται να κλείσει την καριέρα του με τί άλλο; Άνοδο, αν και τονίζει ότι αυτό δεν αποτελεί και στόχο της ομάδας.

Ο πιο έμπειρός μας παίκτης μίλησε στο «apeagiaeleousa1936.gr» ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό που νοιάζει όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι να ευχαριστιούνται το ποδόσφαιρο και στάθηκε στο βασικό συστατικό αυτής της ομάδας που δεν είναι άλλο από το ότι έχει βρεθεί η κατάλληλη χημεία μεταξύ των νεαρότερων με τους πιο παλιούς.

«Πιστεύω ότι με την τεράστια προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά το σερί θα συνεχιστεί. Θα έχουμε στο τέλος ένα καλό αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Καρύδης ερωτηθείς για το αν είναι εφικτό να συνεχιστεί το σερί.

Η άνοδος αποτελεί στόχο;

«Δεν το έχουμε στο μυαλό μας, δεν ήταν εξ αρχής ο στόχος μας αυτός. Τα αποτελέσματα που παίρνουμε, όμως, μας δίνουν ώθηση. Αυτό που θέλουμε είναι να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι μας, να νικάμε και στο τέλος ας βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο πρωτάθλημα».

Το συστατικό αυτής της ομάδας;

«Είμαστε όντως μια οικογένεια, ο προπονητής έχει βρει μια πολύ καλή χημεία. Αν και τα περισσότερα παιδιά είναι νέα, έχουμε καταφέρει να δέσουμε γι αυτό και παίρνουμε τα αποτελέσματα που βλέπετε. Το κάτι παραπάνω  που υπάρχει είναι η θέληση όλων των παιδιών, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Φέτος, είναι η τελευταία σου σεζόν. Πώς ονειρεύεσαι να κλείσει;

«Βάσει κανονισμών είναι η τελευταία μου σεζόν. Συζητάμε μεταξύ μας ότι θα “πολεμήσουμε” την άνοδο, εφόσον αυτή προκύψει στην πορεία. Αποτελεί, βέβαια, μακρινό στόχο, μακάρι όμως να τα καταφέρουμε. Υγεία να έχουμε και εδώ θα είμαστε να κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατόν για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα».