ΤΟΥΒΑΚΗΣ: «ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΨΗΛΑ»

ΤΟΥΒΑΚΗΣ: «ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΨΗΛΑ»

Ο Γιάννης Τουβάκης, μέσω συνέντευξής του στην επίσημη ιστοσελίδα μας, στάθηκε στο μεγάλο στόχο της ανόδου, τονίζοντας παράλληλα πως το να παίζεις στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα πρέπει πάντα να στοχεύεις ψηλά.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τουβάκη στο «apeagiaeleousa1936.gr»:

«Αρχικός στόχος ήταν η παραμονή μιας και ξεκίνησε η σεζόν με την ομάδα να έχει 35 παιδιά τα οποία ήταν σχεδόν όλοι άγνωστοι μεταξύ τους – είχαν μείνει μόλις 5-6 από πέρυσι. Όταν παίζεις στην Αγία Ελεούσα πρέπει πάντα να στοχεύεις ψηλά, θα το προσπαθήσουμε για την άνοδο, θα παλέψουμε γι αυτό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Για να επιτευχθεί αυτό, σημαντικό ματς είναι αυτό με τη Δάφνη Παλαιού Φαληρού, έτσι;

«Το ματς της Κυριακής είναι το πιο σημαντικό απ’ όσα έχουμε δώσει μέχρι στιγμής, αφού με πιθανή νίκη μειώνεις τη διαφορά από τον δεύτερο στους 7 βαθμούς αν δεν κάνω λάθος, παίρνεις αβαντάζ κόντρα στη Δάφνη και βλέπεις με άλλο μάτι το πρωτάθλημα, αν θες να λες ότι πας για να βγεις κατηγορία».

Ποιο είναι το «ατού αυτής της ομάδας; 

«Πιστεύω πως το πιο δυνατό μας στοιχείο είναι ότι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Ακόμη κι όταν λείπει κάποιος αλληλοσυμπληρωνόμαστε, έχουμε δεθεί κι ο ένας καλύπτει τον άλλον. Αυτό φαίνεται και στην πορεία που έχουμε διανύσει μέχρι σήμερα, κάτι που έρχεται μέσα από την καθημερινή μας δουλειά η οποία μας δικαιώνει. Γινόμαστε καλύτεροι για να γίνεται καλύτερη κι η ομάδα μας».

Ένα μήνυμα στον κόσμο;

«Ο κόσμος της Αγίας Ελεούσας πάντα περιμένει τα καλύτερα, έχει θέσει ψηλά τους στόχους και αν είμαστε λίγο τυχεροί νομίζω θα τους ανταμείψουμε. Ευχή όλων μας είναι να καταφέρουμε την άνοδο κι η νέα σεζόν να μας βρει στο γήπεδό μας, στα Ριμινίτικα όντας στην Α’ Αθηνών εκεί δηλαδή που αξίζει να είναι η ομάδα».