Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο χορός της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (photos)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο χορός της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (photos)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή χοροεσπερίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!

Το βράδυ του Σαββάτου (17/3) το κέντρο «Κοκκινιώτισσα» κατακλύστηκε από φίλους της ομάδας μας, που για ακόμη μία φορά έδειξαν ότι είναι κοντά μας.

Πάνω από 400 άτομα ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη του κέντρου, κύριο Λευτέρη Θεοδώρου, να σκέφτεται ήδη να μεγαλώσει τον χώρο. Του χρόνου δεν  θα  χωράμε. Δεδομένο αυτό.

Ο χορός, το τραγούδι, η διασκέδαση κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και κανείς δεν έφυγε παραπονεμένος. Εκτός από το κέφι… χορτάσατε και με δώρα μιας και στην λαχειοφόρο μας υπήρχαν 300 δώρα! Σας ευχαριστούμε, επίσης για το ότι δεν αφήσατε λαχνό ούτε για… δείγμα.

Η εκδήλωσή μας ήταν αφιερωμένη στους παλαίμαχους μας, που όλα αυτά τα χρόνια αποτελούν τα θεμέλια κάθε προσπάθειας της ΑΠΕ. Ο Ηλίας Κυβέλος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα εκ μέρους των παλαιμάχων από τον Μιχάλη Γούναρη.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Γρηγόρης Μαγαλιός, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τίμησε τον κύριο Κυριακούλη. Ο μέγας χορηγός μας, βλέποντας τη συνεισφορά του να επενδύεται εποικοδομητικά από ανθρώπους που το μόνο μέλημά τους είναι να μεγαλώσουν την ομάδα, προανήγγειλε ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό μας και κάλεσε μάλιστα κι άλλους επιχειρηματίες της περιοχής να μας… αγκαλιάσουν.

Σημαντική, δε, ήταν κι η δήλωση του κύριου Κακαράτζα, ο οποίος επίσης δήλωσε ανοιχτά ότι και για του χρόνου η Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. (Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών) έχει ήδη προβλέψει χορήγηση αντίστοιχη της φετινής προς το σύλλογό μας.

Ο τρίτος χορηγός που τιμήσαμε είναι ο κύριος Μαρκατσέλης, ο οποίος με το 4 MAM, φροντίσει να είναι στο πλευρό μας κάθε στιγμή. Δυστυχώς, ένα προσωπικό του πρόβλημα, δεν του επέτρεψε να είναι κοντά μας με τον τεχνικό της ομάδας μας, κ. Τάκη Γιαννόπουλο να παραλαμβάνει αντ’ αυτού την πλακέτα από τον Στράτο Κουγιεντάκη.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στις… πίστες με την υπόσχεση να είμαστε ακόμα περισσότεροι.