Κοντούρας: «Ιδανικό να κλείσει η χρονιά με νίκες»

Κοντούρας: «Ιδανικό να κλείσει η χρονιά με νίκες»

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Νίκος Κοντούρας, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας. Ποια είναι αυτά που κρατάει, τι πετάει και ποιο είναι το μήνυμά του για την επόμενη σεζόν;

Ολες οι απαντήσεις του στο apeagiaeleousa1936.gr:

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της. Τι κρατάς και τι αφήνεις;

«Σίγουρα την πορεία της ομάδας από ένα σημείο και μετά. Αυτό είναι κάτι που κρατάμε όλοι μας. Και δεδομένα αφήνουμε το ξεκίνημα της χρονιάς».

Το κακό ξεκίνημα σας φόβιζε; Τι αλλάξατε στην πορεία;

«Σίγουρα το ξεκίνημα μας προβλημάτισε όλους. Δεν ήταν ωραίο για την ομάδα να βρίσκεται σ’ αυτήν την θέση αλλά μη ξεχνάμε όμως ότι είμαστε μια ομάδα με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας. Από εκεί και πέρα όσο περνούσε ο καιρός αρχίσαμε σιγά-σιγά να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα και με κάποιες προσθήκες έμπειρων παιδιών βρήκαμε τα πατήματά μας. Έτσι φτιάξαμε μια ομάδα πολύ υπολογίσιμη για το κάθε αντίπαλο».

Προσωπικά, ποια ήταν η καλύτερή σου στιγμή; Αυτή που θα θυμάσαι πιο έντονα;

«Ίσως το πρώτο ματς που έπαιξα φέτος και κρατήσαμε το μηδέν, αλλά και νίκησε η ομάδα. Πάντα το μηδέν για κάθε τερματοφύλακα είναι δουλειά του και πιστεύω πως βοηθάω με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μου σ’ αυτόν τον τομέα».

Τι να περιμένουμε στα ματς που απομένουν από την ομάδα;

«Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την καλή μας εικόνα και αν έρθουν τα αποτελέσματα τότε θα ήταν το ιδανικό να κλείσει η χρονιά με νίκες».

Για του χρόνου το μήνυμά σου;

«Θεωρώ ότι αν η ομάδα κρατήσει τον φετινό κορμό της θα μπορέσει του χρόνου να δείξει αυτό που μπορεί και να πρωταγωνιστήσει».