Μπενδέλας: «Θέλω να μείνω και να πετύχω με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα»

Μπενδέλας: «Θέλω να μείνω και να πετύχω με την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα»

Ο Αργύρης Μπενδέλας μίλησε στο apeagiaeleousa1936.gr για την χρονιά που φεύγει, το σημείο μηδέν από το οποίο ξεκίνησε η ομάδα μέχρι την πορεία της να διεκδικεί την άνοδο και δεν δίστασε να μιλήσει για το μέλλον του.

Σ΄αυτό βλέπει τον εαυτό του στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, με την οποία και θέλει να πετύχει τόσο τους ατομικούς όσο και τους ομαδικούς στόχους.

Πως κρίνεις την χρονιά που φεύγει;

Η χρονιά που φεύγει ξεκίνησε με αρκετές δυσκολίες. Η ομάδα άρχισε από το μείον, κάναμε αρκετά άσχημα αποτελέσματα στην αρχή – πράγμα λογικό – διότι δεν γνωρίζαμε ποδοσφαιρικά ο ένας τον άλλον τόσο καλά έτσι ώστε να μπορούμε να συνεργαστούμε. Ομως, με σκληρή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις και την πίστη να πετύχουμε τον στόχο που είχε η ομάδα, καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τη γρήγορη παραμονή φτάνοντας στο σημείο να διεκδικούμε και την άνοδο.
Ποια είναι η στιγμή που θα θυμάσαι έντονα;

Δεν θα πω ότι ήταν κάποια συγκεκριμένη. Όλες οι στιγμές για μένα ήταν έντονες. Από τη στιγμή που παίρναμε θετικά αποτελέσματα και έβλεπα να πετυχαίνουμε το στόχο μας. Κάθε παιχνίδι το ζούσα ολο και πιο έντονα νιώθοντας χαρά που πετυχαίνουμε αυτό που θέλουμε.

Ποιο ήταν το μυστικό της φετινής πορείας;

Το μυστικό της φετινής χρονιάς ήταν πως όλοι μεταξύ μας ήμασταν δεμένοι, πράγμα που βοήθησε στην όλη πορεία της ομάδας.

Τι θα πρέπει να έχει η ομάδα του χρόνου για να κάνει το βήμα παραπάνω;

Αρχικά να κρατήσει έναν δυνατό κορμό από την φετινή χρονιά και αργότερα να κάνει τις προσθήκες που θα επιλέξει.

Βλέπεις το μέλλον σου στην ομάδα; Ποιοι οι στόχοι σου;

Ναι βλέπω το μέλλον μου στην ομάδα θα ήθελα πολύ να παραμείνω και να παλέψω γι αυτό που έχει προγραμματίσει η ομάδα να πετύχει την χρονιά που μας έρχεται. Οι στόχοι που έχω για το μέλλον δεν είναι κάποιοι συγκεκριμένοι, μιας και δεν θέλω να βάζω ταβάνι σ’ αυτό που κάνω. Δηλαδή δεν λέω “ωραία, ως εδώ”. Αυτό που θέλω είναι να δουλεύω σκληρά μέσα στις προπονήσεις και σ’ όποιο επίπεδο φτάσω αυτό το θεωρώ στόχο για μένα.