Σημαντική κίνηση υποστήριξης στη διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!

Σημαντική κίνηση υποστήριξης στη διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα!

Αυτήν την Παρασκευή (8/6, 20.00) στο Stage Cafe του προέδρου Γρηγόρη Μαγαλιού θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μερίδας φίλων της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Σκοπός αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας είναι να ενισχυθεί η νυν διοίκηση η οποία έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της αλλά προκειμένου να μεγαλώσουν τα όνειρα της ομάδας χρειάζεται περαιτέρω στήριξη.

Η σχετική ενημέρωση που υπάρχει στη σελίδα των παλαιμάχων από τον προπονητή μας Τάκη Γιαννούπολο:

«ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Με Πρωτοβουλία ενός ανθρώπου, που η αγάπη του για την ΕΛΕΟΥΣΑ ΜΑΣ, είναι αδιαμφισβήτητη και δεδομένη και την επιθυμία 5 Παλαιμάχων, για μια ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ κίνηση ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, προς το έργο της υπάρχουσας Διοίκησης, θα πραγματοποιηθεί ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 8.00 μ.μ. στο cafe του Προέδρου της ομάδος, στην οδό Π.Πατρών Γερμανών 72. Ξεκινώντας τον περασμένο Ιούλιο έναν Γολγοθά … κυριολεκτικά από το .. – 5 και με το σταυρό στο χέρι, φτάσαμε στο τέλος να διεκδικούμε ακόμα και την άνοδο! Μια ομάδα όπου .. δεν υπάρχουν Πρόεδροι .. Γραμματείς και .. Φαρισαίοι, αλλά άνθρωποι με Υπομονή, Πείσμα, Θάρρος, και Αγάπη, κατάφερε να βγάλει μια απίστευτη Διοικητική ΥΓΕΙΑ, να κάνει έναν χορό όπου μας Τίμησαν με την παρουσία τους μετά από πολλά χρόνια, πάνω από 450!! φίλοι της ομάδος, μετέφερε αυτή την Υγεία, σε Μικρούς και Μεγάλους Χορηγούς, οι οποίοι όχι μόνο παραμένουν και μας εμπιστεύονται, αλλά διαρκώς αυξάνονται και υποστηρίζουν την όλη προσπάθεια! Αφήστε λοιπόν ΟΛΟΙ στην άκρη τους εγωισμούς, τις μικροπαρεξηγήσεις και τις κόντρες του παρελθόντος κι΄ ελάτε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, να βρούμε κι΄ άλλες ιδέες κι΄ άλλους τρόπους, για να δώσουμε στην ΕΛΕΟΥΣΑ ΜΑΣ, αυτό το .. κάτι που χρειάζεται και να ξαναγίνει αυτό που όλοι θυμόμαστε! Η Πόρτα είναι ανοιχτή σε ΟΛΟΥΣ! σε .. Βετεράνους, Παλαίμαχους, παλιούς και νέους φίλους, γιατί .. μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! Και .. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!».