Στον Αγιασμό μας ήσασταν ΟΛΟΙ εκεί! (photos)

Στον Αγιασμό μας ήσασταν ΟΛΟΙ εκεί! (photos)

H οικογένεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα τέλεσε τον καθιερωμένο, ετήσιο αγιασμό το απόγευμα της Παρασκευής (21/9, 18:30).

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ, τα παιδιά των τμημάτων υποδομής μας, γονείς, φίλοι της ΑΠΕ, ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης, ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Βαρβάρα όλοι μια γειτονιά» Θοδωρής Βασιλάκος,  ο επικεφαλής της παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» κ. Μιχάλης Γιάγκας… άπαντες ήταν εκεί!

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ξεκινήσει αυτή την Κυριακή (23/09/18 16:30) τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, σε μια χρονιά που θα σηματοδοτηθεί με την επιστροφή μας στο σπίτι μας, στα Ριμινίτικα.

Αυτό έκανε σαφές για ακόμη μια φορά ο Γιώργος Καπλάνης κατά το χαιρετισμό του τονίζοντας πως «μέσα στις επόμενες μέρες θα δείτε ότι θα υπάρχουν νεότερα», ενώ ευχήθηκε να έχουν μικροί και μεγάλοι μια χρονιά όπου θα πετύχουν τους στόχους τους.

Με τη σειρά του ο Τάκης Γιαννόπουλος, ο προπονητής της ομάδας μας στάθηκε στο πόσο καλή προετοιμασία έχει γίνει τονίζοντας σαφώς κι εκείνος ότι ανυπομονεί – όπως κι όλοι μας – να μπούμε με το καλό στο γήπεδό μας.

Την εκδήλωση έκλεισε ένας άνθρωπος που αποτελεί σταθερά αρωγό μας σε ό,τι κι αν κάνουμε. Ο κύριος Γιώργος Κουφόπουλος, ιδιοκτήτης του καταστήματος «Λιχουδιές» για ακόμη μία φορά ήταν… ΕΚΕΙ, δίνοντας το παράδειγμα σ’ όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής να συνεισφέρουν στις προσπάθειές μας.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και μόνο επιτυχίες!

ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΊΟ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» / CATERING

Αγία Βαρβάρα (Ελ. Βενιζέλου 85, τηλ.: 210 5615111