Ο κύριος Μάκης πέρασε στην αιωνιότητα

Ο κύριος Μάκης πέρασε στην αιωνιότητα

Το τελευταίο «αντίο» σε μια ξεχωριστή μορφή της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα δόθηκε σήμερα το πρωί στο Γ’ νεκροταφείο Νίκαιας. Και από εκεί δεν έλειψε κανείς.

Ο Μιχάλης Γούναρης κάλυψε με μια σημαία, από δωρεά του, το φέρετρο αποχαιρετώντας τον με με τον δικό του τρόπο, ενώ ο πρόεδρος Γρηγόρης Μαγαλιός άφησε ένα λάβαρο της ΑΠΕ.

Τον επικήδειο του, προσφώνησαν ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης, ο Χρήστος Τσουκαλάς εκ μέρους της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα αλλά κι ο γιος του Γιάννης.

Στεφάνια κατατέθηκαν από την ΕΠΣΑ Αθηνών, τους παλαίμαχους, το Δ.Σ, την οικογένεια Γούναρη ενώ όλοι οι υπόλοιποι έδωσαν χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σημαντική είναι η ενίσχυση στα ταμεία της ομάδας από τον πρώην Διοικητικό Σύμβουλο Ρεμπής Γιώργο εις μνήμην του κ. Μάκη.

Παρόντες, επίσης ήταν:

Σύσσωμο το Δ.Σ, τα μέλη της ομάδας συνοδείας των προπονητών, οι παλαίμαχοι, οι πρώην προπονητές μας Τσιριμόκος, Γεωργούλης, Λικουρίνος και Κατσικογιάννης Παναγιώτης.

Από την ΕΠΣΑ παραβρέθηκαν οι Κασκαντίρης, Παπαδόπουλος Γαβρίλος, Λιβιτσιάνος, Στυλιανού, Γαγάνης, Λυμπέρης, Ξυπνητός, Χρυσάφης, Δεκαβάλας, Καρβελέας, Νικόπουλος, Ευστραφίου, Παπαμανώλης, Πατρικάκης, ο προπονητής των μικτών Δημητρίου Τάσος κι ο πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑ Μητροφάνης Γιώργος.

Από τη Δημαρχεία ήταν οι: Αντιδήμαρχοι Σαββίδης, Παγουρτζής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κουντούρης και Γιάγκας, καθώς και πλήθος κόσμου. Μας συγχωρείτε αν ξεχάσαμε κάποιον. Ήσασταν πολλοί. Εκεί. Για τον κύριο Μάκη.