Λαζάρου: «Θα είμαι κοντά στην ΑΠΕ για ό,τι χρειαστεί»

Λαζάρου: «Θα είμαι κοντά στην ΑΠΕ για ό,τι χρειαστεί»

Ο Τάσος Λαζάρου εξηγεί το λόγο ο οποίος μας οδηγεί στο να μη συνεχίσουμε την άριστη και άκρως επιτυχημένη συνεργασία μας.

H δήλωση του Τάσου Λαζάρου στο apeagiaeleousa1936.gr:

«Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τους διοικούντες την ομάδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τους γονείς και τα παιδιά για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτόν τον έναν χρόνο.

Λόγω της αναβάθμισής μου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός αναλαμβάνοντας υπεύθυνος των τμημάτων Κ10 και Κ11 δεν καθίσταται δυνατή η καθημερινή μου παρουσία στις προπονήσεις της ΑΠΕ.

Ετσι, αποφασίστηκε από κοινού πως το καλύτερο για το έργο που ξεκινήσαμε να συνεχιστεί από ανθρώπους που θα μπορούν να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο στα παιδιά της ΑΠΕ.

Σ’ αυτόν τον έναν χρόνο τα 45 παιδιά έγιναν 120. Παίκτες μας μπήκαν στο μπλοκάκι αρκετών ΠΑΕ κι άλλοι στελέχωσαν κλιμάκια της μικτής Αθηνών κάνοντάς μας περήφανους.

Είμαι σίγουρος ότι το έργο αυτό θα συνεχιστεί και θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον. Πάντα θα είμαι κοντά στην ΑΠΕ μας σ’ ό,τι κι αν χρειαστεί».

Από πλευρά μας, άπαντες στην ομάδα θέλουμε να ευχηθούμε στον Τάσο καλή συνέχεια σ’ ό,τι κι αν κάνει. Αυτή η εξέλιξη στην καριέρα του κάνει περήφανη όλη την οικογένεια της ΑΠΕ.