Ο Νεκτάριος Διαμαντής από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στον Παναθηναϊκό!

Ο Νεκτάριος Διαμαντής από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στον Παναθηναϊκό!

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει τη σπουδαία μεταγραφή του Νεκτάριου Διαμαντή στον Παναθηναϊκό.

Γεννημένος στις 8/8 του 2005, ο Νεκτάριος ανέδειξε το πλούσιο ταλέντο του μέσω των τμημάτων της Ακαδημίας της ΑΠΕ και συγκεκριμένα στην ομάδα της Κ14, αποτελώντας τρανό παράδειγμα για όλα τα υπόλοιπα παιδιά που φορούν τη φανέλα της ομάδας μας και καθημερινά παλεύουν για να μετουσιώσουν τα όνειρά τους. Γι’ αυτό και τα βλέμματα πολλών ομάδων είναι στραμμένα πάνω στα παιδιά μας.

Ο 13χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ, φέτος μετρά 6 γκολ σε 5 αγώνες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αθηνών, ενώ στην κλήση του στη Μικτή Αθηνών είχε ένα γκολ σε μια επίσημη συμμετοχή που έκανε, ύστερα από αρκετά φιλικά που έπαιξε μαγνητίζοντας τα βλέμματα αρκετών ομάδων.

Τον εν λόγω παίκτη είχαν αρχίσει να παρακολουθούν οι «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Παναθηναϊκό τελικά να φτάνει στην απόκτησή του.

Η μεταγραφή αυτή γεμίζει περηφάνια όλη την οικογένεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Όλοι μας ευχόμαστε να τον καμαρώσουμε και στην πρώτη ομάδα, αν κι ο δρόμος είναι μακρύς Νεκτάριε και χρειάζεται πολλή δουλειά, μεθοδικότητα και συγκέντρωση στον στόχο. Είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχεις και θα μας κάνεις να γελάμε στο μέλλον ακόμα πιο δυνατά.

Το Δ.Σ. της ομάδας θέλει ιδιαίτερα να ευχαριστήσει τους προπονητές του Κώστα Κωνσταντινίδη και Αλέξη Γκουτζούλα, τον Ενωσιακό τεχνικό Τάσο Δημητρίου που κάλεσε στη Μικτή τον Νεκτάριο Διαμαντή, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο μέλος της ΑΠΕ Μιχάλη Δαλαταριώφ, ο οποίος απ’ όταν πρωτοείδε πίστεψε στις ανεξάντλητες δυνατότητές του. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ πρέπει να πούμε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός που είδε στα μάτια του Νεκτάριου το μέλλον και έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στο ταλέντο του.

Η Ακαδημία μας, έχοντας χτίσει δίαυλο επικοινωνίας με τους κορυφαίους συλλόγους στη χώρα, αλλά και διαθέτοντας ένα πλήρως καταρτισμένο προπονητικό τιμ αποτελεί μια ασφαλή επιλογή για κάθε γονέα που θέλει το παιδί του να ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο ποδόσφαιρο.

Νεκτάριε, όλη η ΑΠΕ είναι μαζί σου!

Ο γενικός γραμματέας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα (δεξιά) Θοδωρής Γουρνάς με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Στράτο Σιωπήλη και το μέλος του Δ.Σ. της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα Κυριμάκης Στέλιος.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα Μιχάλης Δαλαταριώφ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλη Κωνσταντίνου.