Τα αποτελέσματα σε Projunior και Junior (10-11/11)

Τα αποτελέσματα σε Projunior και Junior (10-11/11)

Τα αποτελέσματα στα δύο τμήματα των Projunior της Ακαδημίας μας καθώς επίσης και για τα Junior το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (10-11/11).

Projunior A – Ζέφυρος 7-0 

Τα παιδιά του Άλκιμου Παπασταυρινίδη επικράτησαν με 7-0, χάρη στα δύο γκολ του Γεωργαλά (και μία ασίστ), στα άλλα δύο του Κοτσάκου, ενώ από ένα σημείωσαν οι Τσιγκόπουλος, Σακίρη και Δημητρίου.

Επαιξαν οι: Γεωργαλάς, Εφραίμ Τσιγκόπουλος, Χατζηθεοδωσίου, Ντάβιος, Κούκης, Νικολιδάκης, Ντάπε, Μπαρμπάτης, Τσατσάνης, Κοτσάκος, Σακίρη, Ανδρέας Δημητρίου, Μητσάνης, Χτενάς, Παναγιώτης Άγγελος Δημητρίου

Projunior B – Ερμής Κορυδαλλού 6-5

Μπορεί στο ημίχρονο τα παιδιά μας να έχαναν με 3-5, ωστόσο, στη συνέχεια κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και επικράτησαν με 6-5. Ο Κοτσάκος με 4 γκολ ήταν ο MVP ενώ ο Χάλαρης βρήκε επίσης δίχτυα, όπως κι ο Άγγελος Γεωργαλάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ (είχε και 2 ασίστ).

Επαιξαν οι: Κούκης, Βυθούλκας, Ανδρέας Δημητρίου, Χριστόπουλος, Χάλαρης, Κοτσάκος, Ντάπε, Σακίρη, Χατζηθεοδωσίου

Junior – Παννεπολικός 1-2

Το εν λόγω τμήμα μας ηττήθηκε 2-1 από τον Παννεπολικό, με τον Πέτρο Γεωργίου να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της ομάδας μας στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίζοντας σε 1-1. Όλα τα παιδιά ήταν εξαιρετικά και το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Επαιξαν οι: Μέτσιος, Γλύκος, Αλοΐσης, Βυθούλκας, Γιώργος Ορφανός, Νικολόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιουρέλης, Γεωργίου, Πεγκλίδης, Μούργκας, Λιόντος, Λευτέρης Ορφανός, Μαρίνος, Μιχαΐλη Μαρία