ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3»

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ 3 ΣΤΑ 3»

Ο Τάκης Γιαννόπουλος μίλησε για το ματς που πέρασε με την Ανθούπολη και στάθηκε στη σημασία να ακολουθήσουν τρεις σερί νίκες, ώστε να κλείσει ιδανικά ο πρώτος γύρος.

Η δήλωση του προπονητή μας στο apeagiaeleousa1936.gr:

«Ήταν ένα ματς που το θέλαμε πολύ. Για 70′ το είχαμε στα χέρια μας καθώς είχαμε προηγηθεί στο σκορ κι όλα έδειχναν ότι το ελέγχαμε.

Ξαφνικά ένα αψυχολόγητο πέναλτι μάς κόστισε και την αποβολή του και την ισοφάριση. Εκεί ήρθε κι η κατάρρευση των υπολοίπων και έγινε το 2-1.

Στη συνέχεια, ενώ ανοιχτήκαμε για την ισοφάριση δεχτήκαμε και το 3ο γκολ. Μπορεί να μας κρατάει λίγο πίσω αυτό το αποτέλεσμα, αλλά ο πρώτος γύρος δεν έχει τελειώσει ακόμη. Απομένουν ακόμα τρία ματς και πρέπει να τα πάρουμε και τα τρία αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς στο στόχο που έχουμε θέσει.

Μας περιμένει ένα ματς παγίδα απέναντι στον Θρίαμβο, μια ομάδα που ανασυγκροτείται και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαστε εμείς οι χαμένοι απ’ αυτό το ματς

Οφείλουμε να βάλουμε το κεφάλι κάτω, περιμένουμε να επανέλθουν τραυματίες και τιμωρημένοι και να αρχίσουμε να δείχνουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο αρχής γενομένης απ’ αυτό το Σαββατοκύριακο».