Α.Π.Ε Αγ. Ελεούσα (Τζούνιορ (κ10)) – Α.Σ Πετραλώνων 2-3
Αν και καλύτερη η ομάδα μας σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με φοβερή ανάπτυξη και εντατικό pressing, ο κακός αγωνιστικός χορός λόγω της βροχής και τ’ άσχημα τελειώματα μας (πάνω από 15 τελικές) καταφέραμε να σκοράρουμε μόνο 2 φορές από συνεργασία 3 και 4 παικτών μας.
Οι Πεγκλίδης και Τριουλίδης σημείωσαν τα γκολ για την ομάδα μας.
Επαιξαν οι: Μέτσιος, Αλοΐζη, Βυθούλκας, Ορφανός Γ., Γιουρελής, Ορφανός Λ., Πεγκλίδης, Λαμπρόπουλος, Τριουλίδης, Αγγελοπούλου
Α.Π.Ε Αγ. Ελεούσα (projunior Β) – Αετός Κορυδαλλού 7-11
Λόγω των πολλών απουσίων, το ματς είχε φιλικό χαρακτήρα. Τα παιδιά μας το διασκέδασαν, υπήρχαν τελικές φάσεις και από τις δύο πλευρές και γι’ αυτό υπάρχει μεγάλο σκορ.
Έπαιξαν οι: Χατζηθεοδοσίου , Χριστόπουλος, Τσιγκόπουλος, Κουτρούλης, Βυθούλκας, Νικολιδάκης, Χάλαρης, Κούκης, Γεωργελές, Δημητρίου
Αγ. Ελεούσα (projunior Α K10) – Γ.Σ Αγ. Αναργύρων 1-9
Λόγω της κούρασης και του πρώτο παιχνιδιού αντισταθήκαμε όσο μπορούσαμε απέναντι σ έναν ανώτερο αντίπαλο στο α’ ημίχρονο. Από ένα αυτογκόλ και μια ατυχή στιγμή για τον τερματοφύλακα μας βρεθήκαμε με 0-3 πίσω στο σκορ.
Είχαμε μια δύο ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε το β ημίχρονο ήταν διαδικαστικό. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος μας και φυσικά ξεκούραστος έχοντας και πληθώρα αλλαγών. Από την άλλη, η δική μας απόδοση ήταν πτωτική από την κούραση.
Έπαιξαν οι: Χατζηθεοδοσίου , Χριστόπουλος, Τσιγκόπουλος, Κουτρούλης, Βυθούλκας, Νικολιδάκης, Χάλαρης, Κούκης, Γεωργελές, Δημητρίου
