«Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ»

«Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗ»

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που με το γκολ του έκρινε την αναμέτρηση με τη Λαύρα στην Αργυρούπολη, στάθηκε στα χαρακτηριστικά που θα φέρουν την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ στην Α’ κατηγορία!

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη η οποία συνάμα με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής μας φέρνουν πιο κοντά στο στόχο . Το γκολ που πέτυχα αν και έκρινε τη συνάντηση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα καθώς αξίζαμε μια πιο άνετη επικράτηση», σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος και συνέχισε για τη συνέχισε στεκόμενος στη συνέχεια:

«Θεωρώ ότι η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη και απαιτεί πλήρης συγκέντρωση από μέρους μας και αφοσίωση στο στόχο που είναι η άνοδος στην Α’ κατηγορία. Η ιστορία του συλλόγου και ο κόσμος έχουν κάνει αισθητή την ανάγκη για άνοδο, που θεωρώ ότι είναι πολύ κοντά για να επιτευχθεί .

Αν κ τα παιχνίδια που απομένουν είναι αρκετά , θετικό είναι ότι τα ματς με την Ανθούπολη και τη Λυκόβρυση είναι στην έδρα μας».

Ποιο είναι το «κλειδί» της επιτυχίας;

«Το πάθος που βγάζει η ομάδα , η θέληση για προσπάθεια που δείχνουμε όλοι και οι άριστες σχέσεις εντός των αποδυτηρίων σε συνδυασμό με την καθοδήγηση του προπονητή μας αποτελούν το κλειδί για την άνοδό . Η συνεχεία είναι μεγάλη και η σταθερότητα θα είναι ο απόλυτος κριτής» .