ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ!

ΜΑΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ανακοινώνει τη συνέχεια της συνεργασίας της με το Γραφείο Τελετών «ΜΑΜΑΣ». Μια συνεργασία, που μάλιστα, θα είναι πιο ενισχυμένη!

Όλη η οικογένεια της ΑΠΕ ευχαριστεί τον κ. Μαμά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη!

Το προφίλ της επιχείρησης:

Το Γραφείο Τελετών «ΜΑΜΑΣ» με πολυετή πείρα στο χώρο των μνημόσυνων και από το 2013 και στων τελετών, σεβόμενο απόλυτα τη δύσκολη αυτή στιγμή στη ζωή σας, θα σας υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να αποχαιρετίσετε τον άνθρωπό σας με την πρέπουσα αξιοπρέπεια και τιμή που του αρμόζει και να τον τιμήσετε.

Διεκπαιρεώνουμε για λογαριασμό σας όλες τις διαδικασίες που είναι αναγκαίες για την πραγματοποίηση της τελετής.​

Ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η ποιότητα των υπηρεσιών μας και οι τιμές που προσφέρουμε, φέρνουν το γραφείο μας στην πρώτη θέση προτίμησης.
Στον ιστότοπό μας, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όσες πληροφορίες χρειάζεστε για την οργάνωση μίας κηδείας ή αποτέφρωσης ή επαναπατρισμού αλλά και βέβαια και για την τέλεση των μνημοσύνων.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, με ένα απλό τηλεφώνημα, χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.​
Το γραφείο μας λειτουργεί 365 μέρες το χρόνο με άμεση εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό, καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.