ΜΑΡΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ: “ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ”

ΜΑΡΚΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ: “ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ”

Προσωπική δήλωση του αντιπροέδρου της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ Μάρκου Ρούσσου μετά το ματς με τη Λυκόβρυση:

Σήμερα το πρωί στο γήπεδο των Ορυζομύλων παίχτηκε μια κωμωδία με πρωταγωνιστή έναν ανεκδιήγητο διαιτητή ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του χειρούργου στερώντας από την ομάδα μας 2 πέναλτι, εκ των οποίων εκείνο στο 3ο λεπτό που θα το σφύριζε ακόμα και ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας.

Αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το καταμαρτυρούν και αντίπαλοι αγωνιστές μας του Καματερού και της Ανθούπολης οι οποίοι παρευρέθηκαν σε αυτή τη παράσταση. “Κύριε” Σφακιανάκη, η Αγία Ελεούσα είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία, έχοντας δίπλα της παράγοντες με 20 και 30 χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και δεν επιτρέπουμε ούτε σε σένα ούτε και στους ομοίους σου να παίζετε με την ιστορία και τους ανθρώπους της.

Να ξέρετε όμως, ό,τι και να κάνετε, όσο και να μας πολεμάτε η Αγία Ελεούσα θα πάρει την άνοδο. Συγχαρητήρια στον κύριο Μητροφάνη, τον κύριο Ζερβό και τον κύριο Μαράνο για τους φετινούς ορισμούς στα παιχνίδια της ομάδος μας.

Κύριοι, πρέπει να σέβεστε τον αγώνα που κάνουν οι παράγοντες αυτή τη δύσκολη εποχή γιατί χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχαν ούτε διαιτητές, ούτε εσείς θα κρατάγατε την καρέκλα σας στην επιτροπή. Τέλος, στις επόμενες αγωνιστικές στείλτε μας για διαιτητή τον Γιακούμπ… Θα τον κερδίσουμε και αυτόν.