ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο κινηματοθέατρο της πόλης μας Γιάννης Ρίτσος.

To βασικό θέμα της ημερίδας ήταν “Προπονητής – Γονέας, Αθλητική ψυχολογία και Διατροφή” και ποιος ο ρόλος τους στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Την ημερίδα επιμελήθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής των υποδομών της ΑΠΕ Νίκος Νταλαμπίρας συνεπικουρούμενος από τον Υπεύθυνο Υποδομών Μιχάλη Μουσούρη, την Αντιπρόεδρο του Αστέρα Χαϊδαρίου Νίκη Κυριαζοπούλου και την Υπεύθυνη Τύπου του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Βίκυ Νικολάκου.

Βασικοί ομιλητές της ημερίδας (χωρίς αμοιβή), ήταν ο Ενωσιακός Προπονητής ΕΠΣ Αθηνών Αναστάσιος Δημητρίου, η Αθλητική Ψυχολόγος Γλυκερία Σκούρα και η Αθλητική Διατροφολόγος Μαρία Μεντζέλου, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς και αθλητές των Ακαδημιών των παραπάνω ομάδων, τους γονείς και εκπρόσωπους των σχολείων της πόλης και τους επίσημους καλεσμένους. Ευχαριστούμε τέλος τον Δήμο Αγ. Βαρβάρας για την παραχώρηση του χώρου.

Η συγκεκριμένη ημερίδα εντάσσεται σε μία σειρά από ενημερωτικές – εκπαιδευτικές δράσεις που η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα προωθεί, θέλοντας να αφυπνίσει τους δημότες της πόλης και όχι μόνο. Με το βλέμμα στο μέλλον, σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους σ’ αυτό το ταξίδι!

Τέλος, το Δ.Σ. της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ θέλει να “ευχαριστήσει” το χορηγό της εκδήλωσης “Τυπογραφείο Πουλάκης”.