“Ο δρόμος για το πρωτάθλημα δεν έκλεισε ΠΟΤΕ”

“Ο δρόμος για το πρωτάθλημα δεν έκλεισε ΠΟΤΕ”

Ο Κώστας Σιδέρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ μίλησε για τη ζωή μακριά από τα γήπεδα, το πρωτάθλημα που δεν έκλεισε ποτέ και την διαφαινόμενη ποιότητα που έχει η ομάδα μας.

Η συνέντευξή του στο apeagiaeleousa1936.gr:

Πως είναι η ζωή μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους;

Η ζωή εκτός γηπέδου είναι “μαρτύριο”. Πιστεύω είναι ό,τι χειρότερο για έναν ποδοσφαιριστή να βλέπει την ομάδα του και να μην μπορεί να βοηθήσει.

Τι έφταιξε και δεν ξεκίνησε η ομάδα όπως ήθελε;

Μπορώ να πω ότι το μόνο που έφταιξε είναι ότι δεν παίξαμε και δεν βγάλαμε αυτό που πραγματικά μπορούμε. Υπάρχει ποιότητα, κάτι που το δείξαμε με τα Βριλήσσια. Αυτό που μένει είναι να βγαίνει στο γήπεδο κάθε βδομάδα

Τι πρέπει να αλλάξει από δω και πέρα;

Μετά την νίκη με τα Βριλήσσια, πιστεύω ότι δεν πρέπει να αλλάξει κάτι. ΟΛΟΙ πρέπει να κρατήσουμε αυτή την εικόνα, να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε σοβαροί και με όρεξη! Να κρατήσουμε το πάθος, την αυτοθυσία. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι πως στα γκολ ήμασταν όλοι μαζί!

Ο δρόμος για το πρωτάθλημα είναι ανοιχτός;

Ο δρόμος για το πρωτάθλημα δεν έκλεισε ποτέ, είναι ακόμα αρχή. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο. Από δω και πέρα όμως θα φανεί αν το θέλουμε πραγματικά η όχι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Περιστερίου και να είμαι διαθέσιμος 100% για την ομάδα.

Πως περιμένεις την επιστροφή σου;

Είναι κάτι που περιμένω πως και πως και το σκέφτομαι κάθε μέρα. Όπως σου είπα και πριν είναι μαρτύριο!

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

Για τον κόσμο θα ήθελα να πω πως τους θέλουμε δίπλα μας, είναι η δύναμη μας! Για κάθε έναν από εμάς είναι σημαντικό να ξέρει ότι έχει την στήριξη του κόσμου. Να συνεχίσουμε μαζί και στο τέλος με το καλό να πανηγυρίσουμε!