ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ… ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ!

ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ… ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ!

Το απόγευμα της Παρασκευής (28/2), η οικογένεια της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ απέδειξε πόσο μεγάλη αλλά και πόσο δεμένη είναι, στην φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας στο Ωδείο της πόλης μας σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που δεν θα μπορούσε να είχε γίνει χωρίς την πολύτιμη συμβολή της κας Αλεξάνδρας Φέγγη.

Η Δημοτική Αρχή, το Δ.Σ., το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές μας, τα παιδιά της ακαδημίας μας, οι γονείς, οι προπονητές…

ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!

Η φετινή κοπή ήταν διαφορετική από τις άλλες. Κι αυτό διότι εκεί, μπήκαν τα θεμέλια της επιστροφής μας στο σπίτι μας, στα Ριμινίτικα. Μια επιστροφή που ευχόμαστε κάθε χρόνο. Αυτός, φαίνεται ότι είναι κι ο τελευταίος.

Ο Δήμαρχος, Λάμπρος Μίχος, παρέδωσε στον πρόεδρο του Δ.Σ. Γρηγόρη Μαγαλιό τον φάκελο με την άδεια τέλεσης αγώνων. Ακόμα απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να εξασφαλιστεί η άδεια από την ΕΠΣΑ, η οποία και θα έρθει στα χέρια μας εφόσον γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από την αρμόδια επιτροπή. Η ουσία είναι πως το θέμα πλέον είναι τυπικό κι όπως μας υποσχέθηκε ο Δήμαρχος είμαστε στην τελική ευθεία για την επιστροφή στο σπίτι μας!

Η εκδήλωση άνοιξε με ένα ζεστό ευχαριστήριο μήνυμα προς τους χορηγούς μας και αιώνια πιστούς υποστηρικτές και φίλους της ΑΠΕ.

Παναγιώτης & Γιώργος Ξυπόλιτος αλλά κι ο Περικλής Κώτης, ιδιοκτήτες δύο πολύ σημαντικών χρυσοχοείων της περιοχής μας προσέφεραν τα δύο δώρα για την αντρική ομάδα.

Φυσικά και από αυτήν την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει η συνεισφορά του κ. Γιώργου Κουφόπουλου, ο οποίος για άλλη μία φορά ήταν διπλά μας προσφέροντας την Πίτα αλλά και τις… Λιχουδιές του στον μπουφέ.

Η εταιρία Saller κι ο αντιπρόσωπος Γεωργιόπουλος Γιώργος κλήρωσαν 6 τσάντες για τα παιδιά της Ακαδημίας μας.

Εκτός τον Δήμαρχο Λάμπρο Μίχο, παρόντες ήταν οι Θοδωρής Βόσσος, ο Σωτηρόπουλος Δημήτρης ενώ τον Μιχάλη Γιάγκα εκπροσώπησε ο Γιάννης Πολίτης. Την ΕΠΣΑ εκπροσώπησε ο Γιάννης Ρούσσος, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο πιστούς φίλους της ΑΠΕ, όπου με την ατελείωτη αγάπη του στο σύλλογό μας κάνει ό,τι μπορεί για να υλοποιούνται τα όνειρά μας.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας μας Νίκος Νταλαμπίρας εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και για το τέλος άφησε μια μικρή έκπληξη, ανακοινώνοντας το “Μήνα Φιλίας”. Δηλαδή, κάθε παιδί που είναι στην ομάδα μας θα μπορεί να φέρνει δωρεάν τον φίλο του στην Ακαδημία μας ώστε να μας γνωρίσει.

Η τελετή έκλεισε με τον πρόεδρο Γρηγόρη Μαγαλιό να τιμά το μέλος του Δ.Σ. και σημαντικό αρωγό των προσπαθειών μας Ευστράτιο Κουγιεντάκη, ενώ ο αντιπρόεδρος μας Γεώργιος Μπίκος τίμησε τον Γρηγόρη Καίσαρη που κι εκείνος με τον δικό του τρόπο είναι πάντα… ΕΔΩ!

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη κι αυτό είναι για εμάς ό,τι πιο σημαντικό! Ευχή κάθε χρόνο να μην… χωράμε!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΝΟΔΟ!