Ακαδημία ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Οδηγίες αντιμετώπισης κοροναϊού!

Ακαδημία ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Οδηγίες αντιμετώπισης κοροναϊού!

Η ενημέρωση της Ακαδημίας μας για τη λειτουργία της, μετά την εξάπλωση του κοροναϊού, δια στόματος του τεχνικού διευθυντή της Νίκου Νταλαμπίρα:

Αγαπητοί γονείς,

Η επίσημη ενημέρωση που υπάρχει από το Υπουργείο Αθλητισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι ότι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, χωρίς όμως την παρουσία κοινού και με αυστηρό γκρουπάρισμα των αθλητών / αθλητριών ώστε να μην υπάρχουν πάνω από 60 άτομα σε ανοικτή ή κλειστή εγκατάσταση.

Σήμερα η ΕΠΣΑ ανακοίνωσε, την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων των τμημάτων υποδομών από Κ10 έως και Κ18 τουλάχιστον για το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Πράγμα που μας επηρεάζει άμεσα. Παρόλα αυτά οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά – μέχρι νεοτέρας στο γήπεδο μας στα Ριμινίτικα. Παράλληλα βάση των οδηγιών που έχουμε λάβει από τους αρμόδιους φορείς υποχρεούμαστε να τηρούμε αυστηρά τους όρους που όλοι ξέρουμε για την ατομική υγιεινή (αντισηπτικά, αποφυγή εναγκαλισμών, χαιρετισμών , μη χρήση αποδυτηρίων) και φυσικά αν κάποιο παιδί ή γονιός παρουσιάσει συμπτώματα ίωσης να ενημερώσει άμεσα τους προπονητές και τους παράγοντες του σωματείου του και να παραμείνει σπίτι. Είναι μια περίεργη περίοδος αλλά με γνώμονα μόνο το κοινό καλό και την υγεία όλων, οφείλουμε να προστατέψουμε αυτό που αγαπάμε και να κοιτάξουμε μπροστά.