ΣΤΗΡΙΞΗ… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΥΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΣΤΗΡΙΞΗ… ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΞΥΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Η γνωστή και εξαιρετική επιχείρηση της πόλης μας «ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ» (Κοσμήματα – Ρολόγια), διαχρονικά και έμπρακτα στηρίζει τον ιστορικό αθλητικό ποδοσφαιρικό θεσμό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Σε μία ακόμη αληθινή ένδειξη υποστήριξης του συλλόγου, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, το κοσμηματοπωλείο «ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ», εντασσόμενο στο χορηγικό πλαίσιο και της συνεργασίας της ΑΠΕ με τους επαγγελματίες της Αγίας Βαρβάρας, ανέλαβε την εκτύπωση και χορηγία των νέων καρτών / Εισιτηρίων Διαρκείας του σωματείου για τη νέα διοργάνωση της Α΄ Αθήνας.

Μία άκρως επιτυχημένη τοπική επιχείρηση, που η φήμη της έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της πόλης μας, αλλά δεν ξεχνά τον τόπο που δραστηριοποιείται, και αντιλαμβανόμενη την έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δείχνει την αλληλεγγύη της, στηρίζοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, την τοπική κοινωνία και ειδικότερα την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, κ. Κώστας Βόσσος, ο κ. Παναγιώτης Ξυπόλιτος και ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου (νυν Αντιπρόεδρος) κ. Γρηγόρης Μαγαλιός.

ΑΤΗΕΝΕΕ Κόσμημα – Ρολόγια

Μακρά η επιτυχημένη διαδρομή της επιχείρησης «ΑΤΗΕΝΕΕ Κόσμημα – Ρολόγια», που έχει ξεκινήσει την δραστηριότητας της το 1974 και από τότε διανύει ανοδική πορεία.

Ιδρυτής της ο ευγενής συμπολίτης μας κ. Λάμπρος Ξυπόλιτος, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια, παρέδωσε την… σκυτάλη της επιτυχίας, στους γιους του, Παναγιώτη και Γιώργο, οι οποίοι με μεράκι, διακριτικότητα και επαγγελματισμό, συνεχίζουν την σπουδαία αυτή οικογενειακή παράδοση, ξεχωρίζοντας για την άψογη εξυπηρέτηση τους και την αγαστή σχέση εμπιστοσύνης με το καταναλωτικό κοινό.

«ΑΤΗΕΝΕΕ Κόσμημα – Ρολόγια»: Ελ. Βενιζέλου 134, Αγία Βαρβάρα, Τηλ: 210 5440705