ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ

ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ

Συνέχεια στις διμερείς επαφές με θεσμικούς παράγοντες για τον Πρόεδρο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Κώστα Βόσσο, ο οποίος σε αυτό το πλαίσιο, και μετά την συνάντηση του με τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρο Μίχο, επισκέφθηκε και τον συμπολίτη μας, Αντιπεριφερειάρχη του Δυτικού Τομέα της Αθήνας, κ. Ανδρέα Λεωτσάκο.

Πριν από λίγα 24ωρα, ο Πρόεδρος της Αγίας Ελεούσας, επισκέφθηκε σε προγραμματισμένο ραντεβού, τον Αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του, όπου συζήτησαν αθλητικά θέματα, που αφορούν την ΑΠΕ, την πόλη μας, και εν προκειμένω τα Δυτικά προάστια.

Ο κ. Λεωτσάκος, καθότι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, φίλαθλος του ποδοσφαίρου και πιστός φίλος της Αγίας Ελεούσας, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα δρώμενα στην ομάδα, ενώ ευχήθηκε επί τη ευκαιρία, καλή δύναμη στον κ. Βόσσο, ως νέο Πρόεδρο του ΔΣ, όπως και καλή επιτυχία στην ΑΠΕ, που μετά από 3 χρόνια επιστρέφει στην Α΄ Αθήνας.

Στην επίσκεψη του αυτή, ο κ. Βόσσος, δεν παρέλειψε, αναγνωρίζοντας στον συνομιλητή του την τεράστια προσφορά και δράση του στα αυτοδιοικητικά θέματα της Δυτικής Αθήνας, αλλά και της πόλης μας, να του προσφέρει με κάθε χαρά και τιμή, ένα εισιτήριο διαρκείας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την σεζόν 2020-2021, προσκαλώντας τον, εφόσον του επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, να παρακολουθήσει δια ζώσης τα παιχνίδια της ΑΠΕ τη νέα περίοδο.

Στην δήλωση του ο κ. Βόσσος επεσήμανε:

«Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον συμπολίτη μου και καλό φίλο, Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Λεωτσάκο, για αυτή την συνάντηση.

Για εμάς, τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, μας διακατέχει χαρά και υπερηφάνεια, ένας νέος συμπολίτης μας, να κατέχει ένα τέτοιο καίριο πόστο, δείγμα της όλης διαδρομής του στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα του ευχόμαστε υγεία, και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια όρεξη τις προσπάθειες του, γιατί μόνο θετικά έχει να προσφέρει στα δυτικά προάστια».

Στην κεντρική φώτο, αριστερά, ο κ. Ανδρέας Λεωτσάκος και δεξιά ο κ. Κώστας Βόσσος.