ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 2020-2021

ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 2020-2021

Το απόγευμα της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου 2020 η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, τέλεσε στην έδρα της, στο γήπεδο Ριμινίτικα Αγίας Βαρβάρας, τον καθιερωμένο αγιασμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, όπου η ομάδα μας θα λάβει μέρος στην διοργάνωση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ, καθώς και τον θεσμό του κυπέλλου.
Στην σεμνή αυτή τελετή της λειτουργικής πράξης του αγιασμού με την επίκληση για την ψυχική, πνευματική και σωματική ωφέλεια της αθλητικής οικογένειας της ΑΠΕ, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα του, μας τίμησε με την επίσκεψη του ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρος Μίχος, όπως επίσης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας κ. Βασίλης Βόσσος, ο εκπρόσωπος (μέλος του ΔΣ) της ΕΠΣΑ κ. Γιάννης Ρούσσος, και οι Αντιδήμαρχοι της πόλης μας, κ. Μαριάννα Τουμαζάτου, κ. Γιάννης Πουλάκης, κ. Θεοδώρα Μαρσώνη.
Τον Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, που από την πρώτη στιγμή ενήργησε στιβαρά, ουσιαστικά και μεθοδευμένα ώστε να πάρει σάρκα και οστά η ιστορική έδρα της ΑΠΕ στα Ριμινίτικα, υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Βόσσος, ενώ μετά το πέρας της τελετής, ο πρώτος δημότης της Αγίας Βαρβάρας, πατώντας στο τερέν, δηλαδή εκεί που θα δώσει τις «μάχες» της η ομάδα, ευχήθηκε από καρδιάς στον προπονητή μας κ. Νίκο Κουνάδη, τους συνεργάτες του και τους παίκτες του, υγεία και επιτυχίες για τη νέα σεζόν.
Οι κ.κ Μίχος, Βόσσος, επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις του γηπέδου Ριμινίτικα, ενώ ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας δεν παρέλειψε να συνομιλήσει, αλλά και να ανταλλάξει απόψεις με όλους όσοι εκ των μελών του ΔΣ έδωσαν το παρών στον αγιασμό, δείχνοντας το σεβασμό του και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.