ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Με το καλύτερο τρόπο επέστρεψε στα γήπεδο της στα Ριμινίτικα Αγίας Βαρβάρας, μετά από 19 χρόνια απουσίας, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, επιβλήθηκε με 1-0 επί του πολύ δυνατού Άρη Πετρούπολης.
Με ψυχή, πάθος, στοχοπροσήλωση, ποδοσφαιρική λογική, αλλά και την ανάλογη τύχη όταν χρειάστηκε, το νεανικό σύνολο του Νίκου Κουνάδη, τηρουμένων των αναλογιών απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό Άρη Πετρούπολης, πέτυχε επί της ουσίας, μεγάλη νίκη. Εν τέλει στο ποδόσφαιρο, μένει το αποτέλεσμα και αυτό πιστώνεται σε όλη την προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος της «Αγίας» επί αγωνιστικού χώρου.
Η ομάδα της ΑΠΕ μπήκε στο γήπεδο για να διεκδικήσει, έτρεξε, πίεσε, δεν ήθελε να αφήσει χώρους στους φιλοξενούμενους, έριξε βάρος στον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της, ειδικά στο α΄ ημίχρονο, όπου μάλιστα και προηγήθηκε στο σκορ (όπως και στα προηγούμενα δύο επίσημα παιχνίδια της, σε πρωτάθλημα και κύπελλο).
Η πρώτη ευκαιρία της ΑΠΕ ήρθε με ένα καλό σουτ του Καλουδιώτη και λίγο αργότερα, ο Τσαγκάρης με ωραίο σουτ στο 36΄ έδωσε προβάδισμα (1-0) στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.
Ο Άρης Πετρούπολης απείλησε στο 38΄, όταν αρχικά, απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαγανά εξουδετέρωσε ο Ξυδιάς, ενώ στην συνέχεια της φάσης, σουτ του Καραδήμα (39΄) βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της ΑΠΕ.
Στην επανάληψη, ο Ξυδιάς με καίρια απόκρουση στο 48΄ σε τετ-α-τετ με τον Νησιαριώτη, αποσόβησε τον κίνδυνο, και εν συνεχεία ο αγώνας επικεντρώθηκε πάλι στον έλεγχο της μεσαίας γραμμής.
Στο 72΄ ο Μαζμανίδης είχε δοκάρι για την Αγία Ελεούσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που ανέβασαν ρυθμούς και πίεση για να φτάσουν στην ισοφάριση, «απάντησαν» με δοκάρι του Νησιαριώτη στο 75΄ και ευκαιρία του Νάνου.
Στο 93΄ ο Άρης Πετρούπολης είχε δοκάρι με τον Δάρρα και στην συνέχεια της φάσης ευκαιρία με τον Σαγανά.
Τελικά, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη, που επιβράβευσε την προσπάθεια του νεανικού, επί το πλείστον, συνόλου της, το οποίο δείχνει ότι από αγώνα σε αγώνα γίνεται καλύτερο.
Καλή η διαιτησία του αξιολογημένου Παναγιωτάρα, με συνεργάτες του Δαρσακλή και Τζέλο.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Κουτσαγγέλης, Πουρίκης, Σέχου Γ., Φειδαίος, Καλουδιώτης, Τσαγκάρης (90΄ Σαμπάνης), Κατσικανταής (65΄ Μαζμανίδης), Σέχου Σ. (70΄ Διαμαντίδης), Γιαννόπουλος (65΄ Δράμης), Μπάκας Αλ.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θοδωρής Τρανός): Παλαιολόγος, Λάππα, Κορώνης (46΄ Νάνος), Δάρρας, Αχμέτ (70΄ Κουτρούλης), Βελιανίτης (85΄ Σταυρόπουλος), Καραδήμας (60΄ Πουρσανίδης), Τρακόσης, Νησαριώτης, Θανόπουλος, Σαγανάς.