ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΟΣΣΟΥ

Μετά την εκλογική διαδικασία της 15ης Ιουνίου 2020, συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα υπό την Προεδρία του κ. Κώστα Βόσσου.

Η σύνθεση του Δ.Σ. της ΑΠΕ έχει ως εξής:

Επίτιμος Πρόεδρος: Γιώργος Νικολαϊδης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Βόσσος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ: Γρηγόρης Καίσαρης, Γρηγόρης Μαγαλιός, Γιώργος Μπίκος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ναπολέων Δάκουρας

ΤΑΜΙΑΣ: Πάνος Καρατζάς

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Χρήστος Τσουκαλάς

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Θεόδωρος Γουρνάς

ΜΕΛΗ: Δημήτρης Σπυρόπουλος, Στέφανος Κτιστάκης, Στέλιος Κυριμάκης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Χρήστος Στεργίου, Ηλίας Μαρκατσέλης, Μάρκος Ρούσσος.

ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Πριν λίγες μέρες, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ πραγματοποίησε ημερίδα όπου τo βασικό θέμα της ήταν «Προπονητής – Γονέας, Αθλητική ψυχολογία και Διατροφή» και ποιος ο ρόλος τους στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Αυτή ήταν η απαρχή για μία σειρά από σεμινάρια και δράσεις του συλλόγου μας, με κύριο οργανωτή τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας Νίκο Νταλαμπίρα.

Πλέον, είμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε μια πρωτοποριακή κίνηση που θα έχει διάρκεια έναν μήνα (15/5-15/6).

Αφορά ηλικίες από 4 έως 8 ετών αγόρια και κορίτσια, τα οποία θα έχουν τη χαρά να έρθουν κοντά σε διάφορα είδη αθλοπαιδιών και προπονήσεων ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Η δήλωση του Νίκου Νταλαμπίρα στο apeagiaeleousa1936.gr:

«Αλλάζουμε επίπεδο με τις δράσεις μας και παράλληλα παρέχουμε κοινωνικό έργο μέσω της δωρεάν άθλησης σε τέτοιες εποχές. Προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά της πόλης και των γειτονικών περιοχών, με όραμα να δημιουργήσουμε μια ακαδημία που έχει στόχο τη διασκέδαση, την άθληση και της δημιουργικής απασχόλησης αγοριών και κοριτσιών κάθε ηλικίας».

Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Νίκο Νταλαμπίρα στο: 6976838732

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο κινηματοθέατρο της πόλης μας Γιάννης Ρίτσος.

To βασικό θέμα της ημερίδας ήταν “Προπονητής – Γονέας, Αθλητική ψυχολογία και Διατροφή” και ποιος ο ρόλος τους στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Την ημερίδα επιμελήθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής των υποδομών της ΑΠΕ Νίκος Νταλαμπίρας συνεπικουρούμενος από τον Υπεύθυνο Υποδομών Μιχάλη Μουσούρη, την Αντιπρόεδρο του Αστέρα Χαϊδαρίου Νίκη Κυριαζοπούλου και την Υπεύθυνη Τύπου του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Βίκυ Νικολάκου.

Βασικοί ομιλητές της ημερίδας (χωρίς αμοιβή), ήταν ο Ενωσιακός Προπονητής ΕΠΣ Αθηνών Αναστάσιος Δημητρίου, η Αθλητική Ψυχολόγος Γλυκερία Σκούρα και η Αθλητική Διατροφολόγος Μαρία Μεντζέλου, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς και αθλητές των Ακαδημιών των παραπάνω ομάδων, τους γονείς και εκπρόσωπους των σχολείων της πόλης και τους επίσημους καλεσμένους. Ευχαριστούμε τέλος τον Δήμο Αγ. Βαρβάρας για την παραχώρηση του χώρου.

Η συγκεκριμένη ημερίδα εντάσσεται σε μία σειρά από ενημερωτικές – εκπαιδευτικές δράσεις που η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα προωθεί, θέλοντας να αφυπνίσει τους δημότες της πόλης και όχι μόνο. Με το βλέμμα στο μέλλον, σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους σ’ αυτό το ταξίδι!

Τέλος, το Δ.Σ. της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ θέλει να “ευχαριστήσει” το χορηγό της εκδήλωσης “Τυπογραφείο Πουλάκης”.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ θέλει να συγχαρεί τον κ. Μπαϊρακτάρη και τους βοηθούς του Καφρίτσα – Μητράκο για τη διαιτησία τους στον αγώνα μας με τον Γκυζιακό.

Εύχεται επίσης στην ομάδα του Γκύζη καλή συνέχεια!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙΣΑΡΗ ΣΤΟ Δ.Σ.

Στο κομβικό αυτό σημείο για την άνοδο και ο Γρηγόρης Καίσαρης (Ουζερί ο Νίκος) συμμετέχει και πάλι ενεργά στην προσπάθεια της ΑΠΕ με την είσοδό του στο Δ.Σ.

Άπαντες τον καλωσορίζουμε, όντας βέβαιοι πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στην Α’ Αθηνών!

ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΝΕΙΣ (PHOTOS)

Η φετινή χοροεσπερίδα μας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κέντρο Νέα Κοκκινιώτισσα «Λευτέρης».

Πλήθος κόσμου, πολιτικών φορέων και φίλων της ΑΠΕ ήταν εκεί!

Η ημέρα όπου η ομάδα μας μπήκε για τα καλά σε τροχιά ανόδου, σηματοδοτήθηκε με μία γιορτή από την οποία δεν έλειψε κανείς.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καπλάνης δεν θα μπορούσε να λείπει, όπως ο βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Το μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ Αλέξανδρος Καρδαράς, τίμησε τον Βασίλη Κωνσνταντίνου για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τη συμβολή του να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νεκτάριου Διαμαντή στον Παναθηναϊκό.

Ο Ενωσιακός προπονητής στις μεικτές ομάδες της Αθήνας, Τάσος Δημητρίου έδωσε τιμητικούς επαίνους στους Νεκτάριο Διαμαντή και Γιάννη Τεπετίδη για τη συμμετοχή τους στις μεικτές.

Επίσης, το μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ Μιχάλης Δαλαταριώφ βράβευσε τον γιατρό της ομάδα αλλά κι όλου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, Αντώνη Λεμονή.

 

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΚΟ!

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας Γιώργος Μπίκος παρέθεσε οικογενειακό δείπνο στο μαγαζί του, BP BUFFALO PRIVE STEAK HOUSE.

Προπονητικό τιμ, παίκτες και μέλη της διοίκησης δήλωσαν “παρών” σ’ ένα πολύ ζεστό χώρο, απολαμβάνοντας τα νόστιμα πιάτα του καταστήματος.

Άπαντες ευχαριστούμε τον κ. Μπίκο για την πολύ σημαντική κίνησή του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Λεωφ. Δεκελείας 88, Νέα Φιλαδέλφεια 143 41

Τηλέφωνο: 21 0251 4438

ΠερισσότεραΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΚΟ!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Ανακοινώνουμε πως ο Αλέξανδρος Καρδαράς, ο οποίος διαχρονικά είναι στο πλευρό της ομάδας επαναδραστηριοποιείται όντας πλέον και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από την άλλη, ο Στράτος Κουγεντάκης λόγω φόρτου εργασίας από αντιπρόεδρος παραμένει στο διοικητικό σχήμα ως μέλος του Δ.Σ.

Κύμα ανανεώσεων στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Παρ όλο που ακόμη είμαστε αρχές Μαΐου, η διοίκηση της ΑΠΕ αφού ανανέωσε την συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Κουνάδη, έχει ήδη ανανεώσει τους περισσότερους παίχτες από το ρόστερ της προηγούμενης περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα συνεχίζουν με την ομάδα οι Παναγιώτης Ξυδιάς, Θωμάς Τσιαντούλας, Σέχου Γιώργος, Μπίκος Ηλίας, Δημήτρης Γκαρδιακός, Κώστας Μακρής, Χριστόφορος Μαζμαζνίδης, Θάνος Κατσικανταής, Παναγιώτης Μπάκας, Αλέξανδρος Μπάκας, Παναγιώτης Λάμπρου, Σέρτζιο Σέχου.

Συνεχίζουν επίσης οι προερχόμενοι από την Ακαδημία, Γιάννης Μαθιούδης, Ντίνος Τσιγκόπουλος, Χρήστος Σωτηρίου.

Να σημειώσουμε ότι στο πλάνο του προπονητή και της διοίκησης είναι να ανέβουν κι άλλοι παίκτες από τις υποδομές του συλλόγου στην Ά ομάδα.

Οι επαφές για ανανεώσεις και νέους παίκτες συνεχίζονται με στόχο τρεις τέσσερις ακόμη ποιοτικές προσθήκες..

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

To ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα εύχεται στον Τάκη Γιαννόπουλο περαστικά!! Ο Τάκης που ταλαιπωρήθηκε από τον κορονοϊό περισσότερο από δύο μήνες, με εισαγωγές, διασωληνώσεις και εντατικές, από χθες πήρε εξιτήριο και είναι στο πολύ σημαντικό στάδιο της ανάρρωσης. Σιδερένιος και σύντομα στο γήπεδο!!

ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕ

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αντώνη Βαζλαματζή (σχετική φώτο), ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή στις ακαδημίες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
Οι ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και ο βαρύς φόρτος εργασίας στον πολυσχιδή αθλητικό τομέα, όπου αναπτύσσει ο κ. Νίκος Νταλαμπίρας, δεν άφησαν περιθώριο, προκειμένου να συνεχιστεί η παραμονή του στις ακαδημίες της ΑΠΕ, με την ιδιότητα του Τεχνικού Διευθυντή, θέση την οποία διατήρησε τα τελευταία 2,5 χρόνια και επέφερε πλούσιο και επιτυχημένο έργο όλο αυτό το διάστημα, αναδιοργανώνοντας πλήρως τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.
Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ευχαριστεί ολόθερμα τον κ. Νίκο Νταλαμπίρα, έναν αληθινό οραματιστή στο αθλητικό ποδοσφαιρικό κίνημα των μικρών ηλικιών και του εύχεται κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματα του.

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ “MEGA BROKERS” ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ζούμε κάτι το διαφορετικό και το αναπάντεχο, παραπάνω από ένα χρόνο, με την πανδημία. Όλα έχουν αλλάξει, όλα έχουν πάει πίσω, αλλά πάντα ελπίζουμε.

 

Σε ερασιτεχνικό αθλητικό επίπεδο, έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει ποδόσφαιρο. Και όπως έχουμε γράψει πριν λίγο καιρό, μπορεί στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπως και σε όλες τις ομάδες, να μην υπάρχει αγωνιστική δράση, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι… διαδικτυακά ή, ηλεκτρονικά, δεν προχωρούν πολλές υποθέσεις! Σε λίγο χρονικό διάστημα μάλιστα, από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και κάποιες ανακοινώσεις, που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, καθώς η φετινή σεζόν είναι ως μη γενόμενη, ειδικά για το ανδρικό τμήμα, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

 

Επειδή, όμως, όπως περιγράψαμε παραπάνω, μπορεί όλα να πήγαν πίσω, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινήθηκαν θέματα σε άλλους, επιμέρους τομείς, που αφορούν την ομάδα της πόλης μας, όπως οι σχέσεις που αφορούν, θεσμούς, φορείς, χορηγούς και υποστηρικτές.

 

Μία τέτοια περίπτωση, ένδειξη της παντοτινής στήριξης προς τον σύλλογο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ακόμη και σε μία τέτοια λειψή αγωνιστική σεζόν λόγω της πανδημίας, αποτελεί και η περίπτωση, του διακεκριμένου συμπολίτη μας, Προέδρου του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), πρώην Προέδρου της ΑΠΕ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος μέσω της εταιρείας του MEGA BROKERS, είναι από τους σταθερούς υποστηρικτές και χορηγούς της Αγίας Ελεούσας. Το ίδιο έπραξε και στην τωρινή σεζόν, με σεβασμό, ειλικρινή ενδιαφέρον και αγάπη για την ομάδα ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

 

Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρά το καθημερινό βαρύ επαγγελματικό φορτίο του, δεν ξεχνά την πόλη του, ούτε και την πραγματική ομάδα της καρδιάς του, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, την οποία υπηρέτησε και από την θέση του Προέδρου. Μαθαίνει τα νέα της σε τακτά χρονικά διαστήματα και εν έτει 2021, συμπληρώνει 27 χρόνια, από το 1994, ως λαμπερός υποστηρικτής και χορηγός της ομάδας μέσω της εταιρείας του MEGA BROKERS (πρώην ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ), που αποτελεί στον τομέα της την κορυφαία στην ελληνική επικράτεια.

 

Στην κεντρική φώτο, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον γιο του, Τάσο, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος και Γεν. Διευθυντής της MEGA BROKERS.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ Η MEGA BROKERS

Ξεχωριστή η πορεία και εξίσου επιτυχημένες όλες οι επιλογές, με τις οποίες καταπιάστηκε ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (καθότι… μαχητής, επίμονος και διορατικός), που μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα, ήταν ενεργός και δραστήριος από μικρή ηλικία στα τοπικά δρώμενα, ενώ από ένα μικρό γραφείο ασφαλειών το 1990 στην Αγία Βαρβάρα, ξεκίνησε την ανοδική του επαγγελματική διαδρομή, για να φτάσει εδώ και μερικά χρόνια στην κορυφή με την MEGA BROKERS SA, με τον ίδιο να αποτελεί τον κορυφαίο διαμεσολαβητή την Ελλάδα.

 

Το δημιούργημα του, οι «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ» με το ξεκίνημα πριν από 31 χρόνια στην Αγία Βαρβάρα, μετεξελίχθηκε σε Mega Brokers S.A.. Η ελληνική μεσιτική εταιρεία ασφαλειών που καταγράφει τα δικά της χρόνια επιτυχίας στην ασφαλιστική αγορά έχει εκτοπίσει σε κύκλο εργασιών ακόμη και θυγατρικές μεσιτικές εταιρείες ασφαλειών τραπεζικών ομίλων.

 

Το 1998 και έχοντας σημειώσει ήδη τις πρώτες επιτυχίες της, η εταιρεία άνοιξε γραφεία στην Αθήνα (Πατησίων 137) αλλάζοντας την επωνυμία της σε Mega Ασφάλειες ΕΠΕ, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και στην επένδυση των πρώτων ιδιόκτητων γραφείων της επί της Πανεπιστημίου 56, μια περιοχή στην οποία ο κ. Χατζηθεοδοσίου κινείται ακόμα και σήμερα ως Πρόεδρος του ΕΕΑ.

 

Το 2006 απέκτησε την τελική της μορφή με την ονομασία Mega Brokers S.A. μεταφέροντας την έδρα της σε νέα γραφεία επί της Λεωφόρου Συγγρού, ενώ σχεδόν δέκα χρόνια μετά (2016) ολοκλήρωσε επένδυση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ – ιδίων κεφαλαίων – για τη μεταστέγασή της σε ιδιόκτητο κτίριο πλησίον της Λεωφόρου Συγγρού.

 

Εν έτει 2021, ο κ. Χατζηθεοδοσίου, ο κορυφαίος σε πωλήσεις Έλληνας διαμεσολαβητής ασφαλιστικών υπηρεσιών, με τζίρο δεκάδων εκατ. Ευρώ (η μεγαλύτερη μεσιτική εταιρεία ασφαλιστικών εργασιών στην Ελλάδα) και παρουσία σε όλη την επικράτεια, μέσω της MEGA BROKERS SA (με περιφερειακά γραφεία σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα), διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο 1.330 ασφαλιστών, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες, επαγγελματιών ή, νοικοκυριών, που συνολικά φτάνουν τους 240.000 ασφαλισμένους.

 

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου γεννήθηκε το 1963 στο Μπαμπαλιό Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας από γονείς ποντιακής καταγωγής. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά – σημερινό ΠΑ.ΠΕΙ. – και συμμετείχε στο Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου. Το 1990 ίδρυσε την εταιρεία του, ενώ παράλληλα εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, θέση στην οποία επανεκλέχθηκε το 1994.

 

Πολιτικοποιημένος, δεν σταμάτησε στιγμή να συνδυάζει τα επαγγελματικά με τα κοινωνικά. Κάπως έτσι, από το 1993 έως το 1996 ήταν Διοικητής του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής (Λοιμωδών). Η θεσμική του πορεία στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) ξεκίνησε το 2001 όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Χρέη Προέδρου ανέλαβε το 2012 και συνεχίζει αδιάλειπτα έως σήμερα στο Προεδρικό θώκο, έχοντας να παρουσιάσει σπουδαίο έργο. Επίσης είναι Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΜΕΔ (Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών), και του Περιφερειακού Συμβουλίου των Επιμελητηρίων Αττικής, όπως εκπρόσωπος στο Διεθνές Επιμελητήριο. Διατηρεί επίσης θέσεις ως μέλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ως αντιπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ.

Η ΑΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

Στο ευχετήριο μήνυμα της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, χαιρετίζει την πανηγυρική εκλογή του Προέδρου της ΕΠΣΑ κ. Παναγιώτη Δημητρίου στο ΔΣ της ΕΠΟ, έπειτα από την διαδικασία της 27ης Μαρτίου 2021.
Τονίζονται τα εξής:
«Το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα συγχαίρει τον Πρόεδρο της ΕΠΣΑ κ. Παναγιώτη Δημητρίου για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή (ΕΕ) της ΕΠΟ, όπου αυτή προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας μας το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021.
Ιδιαίτερη τιμή, για όλους εμάς στην περιφέρεια του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και εν προκειμένω στην ΕΠΣΑ, βλέποντας επανειλημμένα να αναγνωρίζεται το έργο, ενός σπουδαίου διοικητικού παράγοντα, ο οποίος προέρχεται από τα «σπλάχνα» του ποδοσφαιρικών γειτονιών μας και έχοντας επιδείξει μια αξιοθαύμαστη διαδρομή στον χώρο μας εδώ και 45 χρόνια περίπου.
Ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου, με την τεράστια προσφορά του, εδώ και 21 χρόνια ως Πρόεδρος, μεταμόρφωσε την ΕΠΣΑ, βάζοντας την στην κορυφή – εκεί που ανήκει – των εν Ελλάδι Ενώσεων, ενώ από το 2012, μετέχοντας στο ΔΣ ΕΠΟ, έδωσε τους δικούς του πραγματικούς και επίπονους αγώνες, για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε πάρα πολύ δύσκολους καιρούς.
Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, το έργο και αυτός ο αγώνας του, αναγνωρίστηκε σε συντριπτική πλειοψηφία, για μία ακόμη φορά, το περασμένο Σάββατο.
Το ΔΣ της ΑΠΕ χαιρετίζει αυτή την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΠΟ και εκφράζει ιδιαιτέρως τα συγχαρητήρια της στον κ. Δημητρίου για την εκλογή του, όπως επίσης του μεταφέρει τις θερμές ευχές όλων των μελών για δύναμη και υγεία».