ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΟΣΣΟΥ

Μετά την εκλογική διαδικασία της 15ης Ιουνίου 2020, συγκροτήθηκε σε σώμα η διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα υπό την Προεδρία του κ. Κώστα Βόσσου.

Η σύνθεση του Δ.Σ. της ΑΠΕ έχει ως εξής:

Επίτιμος Πρόεδρος: Γιώργος Νικολαϊδης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κώστας Βόσσος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ: Γρηγόρης Καίσαρης, Γρηγόρης Μαγαλιός, Γιώργος Μπίκος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ναπολέων Δάκουρας

ΤΑΜΙΑΣ: Πάνος Καρατζάς

ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Χρήστος Τσουκαλάς

ΥΠ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Θεόδωρος Γουρνάς

ΜΕΛΗ: Δημήτρης Σπυρόπουλος, Στέφανος Κτιστάκης, Στέλιος Κυριμάκης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Χρήστος Στεργίου, Ηλίας Μαρκατσέλης, Μάρκος Ρούσσος.

ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Πριν λίγες μέρες, η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ πραγματοποίησε ημερίδα όπου τo βασικό θέμα της ήταν «Προπονητής – Γονέας, Αθλητική ψυχολογία και Διατροφή» και ποιος ο ρόλος τους στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Αυτή ήταν η απαρχή για μία σειρά από σεμινάρια και δράσεις του συλλόγου μας, με κύριο οργανωτή τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας Νίκο Νταλαμπίρα.

Πλέον, είμαστε στη θέση να ανακοινώσουμε μια πρωτοποριακή κίνηση που θα έχει διάρκεια έναν μήνα (15/5-15/6).

Αφορά ηλικίες από 4 έως 8 ετών αγόρια και κορίτσια, τα οποία θα έχουν τη χαρά να έρθουν κοντά σε διάφορα είδη αθλοπαιδιών και προπονήσεων ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Η δήλωση του Νίκου Νταλαμπίρα στο apeagiaeleousa1936.gr:

«Αλλάζουμε επίπεδο με τις δράσεις μας και παράλληλα παρέχουμε κοινωνικό έργο μέσω της δωρεάν άθλησης σε τέτοιες εποχές. Προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά της πόλης και των γειτονικών περιοχών, με όραμα να δημιουργήσουμε μια ακαδημία που έχει στόχο τη διασκέδαση, την άθληση και της δημιουργικής απασχόλησης αγοριών και κοριτσιών κάθε ηλικίας».

Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Νίκο Νταλαμπίρα στο: 6976838732

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα που διοργάνωσε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο κινηματοθέατρο της πόλης μας Γιάννης Ρίτσος.

To βασικό θέμα της ημερίδας ήταν “Προπονητής – Γονέας, Αθλητική ψυχολογία και Διατροφή” και ποιος ο ρόλος τους στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Την ημερίδα επιμελήθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής των υποδομών της ΑΠΕ Νίκος Νταλαμπίρας συνεπικουρούμενος από τον Υπεύθυνο Υποδομών Μιχάλη Μουσούρη, την Αντιπρόεδρο του Αστέρα Χαϊδαρίου Νίκη Κυριαζοπούλου και την Υπεύθυνη Τύπου του Θρίαμβου Χαϊδαρίου Βίκυ Νικολάκου.

Βασικοί ομιλητές της ημερίδας (χωρίς αμοιβή), ήταν ο Ενωσιακός Προπονητής ΕΠΣ Αθηνών Αναστάσιος Δημητρίου, η Αθλητική Ψυχολόγος Γλυκερία Σκούρα και η Αθλητική Διατροφολόγος Μαρία Μεντζέλου, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους γονείς και αθλητές των Ακαδημιών των παραπάνω ομάδων, τους γονείς και εκπρόσωπους των σχολείων της πόλης και τους επίσημους καλεσμένους. Ευχαριστούμε τέλος τον Δήμο Αγ. Βαρβάρας για την παραχώρηση του χώρου.

Η συγκεκριμένη ημερίδα εντάσσεται σε μία σειρά από ενημερωτικές – εκπαιδευτικές δράσεις που η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα προωθεί, θέλοντας να αφυπνίσει τους δημότες της πόλης και όχι μόνο. Με το βλέμμα στο μέλλον, σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους σ’ αυτό το ταξίδι!

Τέλος, το Δ.Σ. της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ θέλει να “ευχαριστήσει” το χορηγό της εκδήλωσης “Τυπογραφείο Πουλάκης”.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ θέλει να συγχαρεί τον κ. Μπαϊρακτάρη και τους βοηθούς του Καφρίτσα – Μητράκο για τη διαιτησία τους στον αγώνα μας με τον Γκυζιακό.

Εύχεται επίσης στην ομάδα του Γκύζη καλή συνέχεια!

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙΣΑΡΗ ΣΤΟ Δ.Σ.

Στο κομβικό αυτό σημείο για την άνοδο και ο Γρηγόρης Καίσαρης (Ουζερί ο Νίκος) συμμετέχει και πάλι ενεργά στην προσπάθεια της ΑΠΕ με την είσοδό του στο Δ.Σ.

Άπαντες τον καλωσορίζουμε, όντας βέβαιοι πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στην Α’ Αθηνών!

ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΠΕΡΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΝΕΙΣ (PHOTOS)

Η φετινή χοροεσπερίδα μας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κέντρο Νέα Κοκκινιώτισσα «Λευτέρης».

Πλήθος κόσμου, πολιτικών φορέων και φίλων της ΑΠΕ ήταν εκεί!

Η ημέρα όπου η ομάδα μας μπήκε για τα καλά σε τροχιά ανόδου, σηματοδοτήθηκε με μία γιορτή από την οποία δεν έλειψε κανείς.

Ο Δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καπλάνης δεν θα μπορούσε να λείπει, όπως ο βουλευτής Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Το μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ Αλέξανδρος Καρδαράς, τίμησε τον Βασίλη Κωνσνταντίνου για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για τη συμβολή του να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Νεκτάριου Διαμαντή στον Παναθηναϊκό.

Ο Ενωσιακός προπονητής στις μεικτές ομάδες της Αθήνας, Τάσος Δημητρίου έδωσε τιμητικούς επαίνους στους Νεκτάριο Διαμαντή και Γιάννη Τεπετίδη για τη συμμετοχή τους στις μεικτές.

Επίσης, το μέλος του ΔΣ της ΑΠΕ Μιχάλης Δαλαταριώφ βράβευσε τον γιατρό της ομάδα αλλά κι όλου του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, Αντώνη Λεμονή.

 

 

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΚΟ!

Ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας Γιώργος Μπίκος παρέθεσε οικογενειακό δείπνο στο μαγαζί του, BP BUFFALO PRIVE STEAK HOUSE.

Προπονητικό τιμ, παίκτες και μέλη της διοίκησης δήλωσαν “παρών” σ’ ένα πολύ ζεστό χώρο, απολαμβάνοντας τα νόστιμα πιάτα του καταστήματος.

Άπαντες ευχαριστούμε τον κ. Μπίκο για την πολύ σημαντική κίνησή του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Λεωφ. Δεκελείας 88, Νέα Φιλαδέλφεια 143 41

Τηλέφωνο: 21 0251 4438

ΠερισσότεραΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΚΟ!

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Ανακοινώνουμε πως ο Αλέξανδρος Καρδαράς, ο οποίος διαχρονικά είναι στο πλευρό της ομάδας επαναδραστηριοποιείται όντας πλέον και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από την άλλη, ο Στράτος Κουγεντάκης λόγω φόρτου εργασίας από αντιπρόεδρος παραμένει στο διοικητικό σχήμα ως μέλος του Δ.Σ.

ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕ ΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Πέρα από τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά και τις αθλητικές ικανότητες η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα «επενδύει» σε προσωπικότητες, χαρακτήρες και ήθος.

Μια τέτοια περίπτωση, που συνδυάζει τα παραπάνω στοιχεία, αποτελούν την δεύτερη μεταγραφική προσθήκη της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, όπου ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον 24χρονο, Ραφαήλ Τζώρτζη, παίκτης ο οποίος έπαιζε τις τελευταίες 10 σεζόν με την φανέλα της ΑΕ Ιλίου στις διοργανώσεις της Γ΄ και Β΄ ΕΠΣΑ.

Πέρα, όμως, από το αγωνιστικό κομμάτι του, ο Ραφαήλ Τζώρτζης ξεχωρίζει και για την μαθητική – ακαδημαϊκή διαδρομή του, καθώς υπήρξε άριστος μαθητής σε Γυμνάσιο και Πειραματικό Λύκειο στο Ίλιον, ενώ εδώ και 5 χρόνια είναι φοιτητής του Μαθηματικού τμήματος, αρχικά στην Σάμο και κατόπιν μετεγγραφής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Έχει γεννηθεί το 1997, με καταγωγή από την Μεσσηνία (Ψάρι Τριφυλίας) και έκανε το ντεμπούτο του το 2012, σε ηλικία 15 ετών, σε αγώνα κυπέλλου της ΑΕ Ιλίου, όταν ο εν λόγω σύλλογος λάμβανε μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ.

Ο νέος παίκτης της ΑΠΕ, επί το πλείστον αγωνίζεται στις πτέρυγες ως φουλ μπακ – χαφ, ενώ κατά καιρούς στην ΑΕ Ιλίου, είχε χρησιμοποιηθεί και στην επίθεση.

Με την ΑΕ Ιλίου στην Β΄ Αθήνας την περίοδο 2013-2014 είχε 23 ματς και ένα (1) γκολ, ενώ την σεζόν 2014-2015 στην Γ΄ ΕΠΣΑ έπαιξε σε 12 παιχνίδια και σκόραρε 2 γκολ.

Στο α΄ μισό της περιόδου 2015-2016 έχοντας περάσει στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου στην Σάμο, φόρεσε την φανέλα του Αγίου Αθανασίου, ενώ αργότερα με την μετεγγραφή του στην Μαθηματική Σχολή Πατρών, επέστρεψε και στην ΑΕ Ιλίου, όπου στο β΄ μισό της χρονιάς (2015-2016) στην Γ΄ Αθήνας είχε 11 εμφανίσεις και 2 τέρματα.

Όλες τις επόμενες σεζόν, μέχρι και πριν την μεταγραφή του στην ΑΠΕ, αγωνίστηκε με την ΑΕ Ιλίου στην Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου είχε:

2016-2017: 16 συμμετοχές – 5 γκολ, 2017-2018: 20 συμμετοχές – 4 γκολ, 2018-2019: 8 συμμετοχές – 3 γκολ, 2019-2020: 1 συμμετοχή, 2020-2021: 5 συμμετοχές.

Σεφτέ με Παναγιωτόπουλο η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Την πρώτη της μεταγραφή, η οποία ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας στην μεσοεπιθετική της γραμμή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, πραγματοποίησε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Παίκτης της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας είναι ο εξαιρετικός, ικανότατος και μαχητικός, Ηλίας Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μετά από εννέα (9) γεμάτες σεζόν,… αποχαιρέτησε την ομάδα του Καματερού.

Εξαιρετικές οι ποδοσφαιρικές ικανότητες του Ηλία Παναγιωτόπουλου, τις οποίες και γνωρίζει άριστα ο προπονητής της Αγίας Ελεούσας, κ. Νίκος Κουνάδης, καθώς συνυπήρξαν και οι δύο στο Καματερό.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με το γεμάτο παλμαρέ του, την σεζόν 2012-2013 είχε με το Καματερό στην Α΄ Αθήνας 23 συμμετοχές και 2 γκολ, την επόμενη περίοδο (2013-2014) 21 ματς και 3 γκολ, την χρονιά 2014-2015 έπαιξε σε 29 αγώνες και είχε 4 γκολ, ακολούθως το 2015-2016 κατέγραψε 22 παιχνίδια και 4 τέρματα, ενώ την περίοδο 2016-2017 είχε 17 συμμετοχές. Εκείνη την χρονιά και για μισή περίοδο ο ταλαντούχος παίκτης φόρεσε και την φανέλα του ιστορικού Βύζαντα Μεγάρων.

Ο Ηλίας Παναγιωτόπουλος, μετά το διάλειμμα στα Μέγαρα, επέστρεψε στο Καματερό, όπου στις δύο διαδοχικές περιόδους (2017-2018 και 2018-2019) που ο σύλλογος ήταν στην Β΄ ΕΠΣΑ, κατέγραψε 15 συμμετοχές (6 γκολ) και 29 αγώνες (9 γκολ) αντίστοιχα, οδηγώντας την ομάδα του και πάλι στην Α΄ Αθήνας.

Με το Καματερό στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας την περίοδο 2019-2020, έπαιξε σε 22 ματς (4 γκολ), ενώ την… κουτσουρεμένη σεζόν (λόγω κορωνοϊού) που πέρασε (2020-2021), είχε 7 συμμετοχές και 2 γκολ, με το ένα (1) μάλιστα να το πετυχαίνει στον αγώνα Καματερό – Αγία Ελεούσα (1-0).

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Ο Γιάννης Ρούσσος, γέννημα – θρέμμα της Αγίας Βαρβάρας και με πάρα πολλούς ποδοσφαιρικούς φίλους σε όλη την Αττική, ήταν από τα πρόσωπα στις εκλογές της ΕΠΣΑ την περασμένη εβδομάδα, που κινήθηκαν στα… υψηλά επίπεδα εκτίμησης των εκλεκτόρων από τα αθηναϊκά σωματεία.

Από τα πρόσωπα κοινής αποδοχής – που λέμε – ο Γιάννης Ρούσσος, έχει γράψει την δική του ξεχωριστή διαδρομή, εδώ και πολλά χρόνια στο ερασιτεχνικό αθηναϊκό ποδοσφαιρικό χώρο, έναν χώρο που ακολουθεί και αγαπά πιστά, από την… κούνια, και ακόμη, ας μας επιτραπεί, από τους λεγόμενους… «σκαπανείς» των αθηναϊκών γηπέδων.

Μεγάλωσε δίπλα, σε μία εμβληματική μορφή, τον αείμνηστο πατέρα του, Μάκη Ρούσσο, ο οποίος διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ εν ζωή, του απονεμήθηκε ο κορυφαίος τιμητικός τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του σωματείου.

Ο Γιάννης Ρούσσος, με μακρινές ρίζες καταγωγής από την κοσμοπολίτικη Σύρο, γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1957, και έπαιξε μπάλα – που αλλού… – στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα από το 1972 έως το 1979.

Το πώς… έκοψε την μπάλα, υπάρχει ένας αστικός «μύθος» της τότε εποχής. Ο Γιάννης Ρούσσος, κάποια Κυριακή επέλεξε να πάει να δει την αγαπημένη του ΑΕΚ και δεν συμμετείχε σε αποστολή για αγώνα της Αγίας Ελεούσας. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι, λέγεται, ότι ο πατέρας του, του είχε σκίσει το δελτίο ποδοσφαιρικής ιδιότητας…

Επειδή, όμως, το… ποδοσφαιρικό μικρόβιο (της αγάπης) δεν φεύγει, κατά το 1985, εισέρχεται στα διοικητικά της ΑΠΕ, όπου για μια 5ετία εκτελεί χρέη Ειδ. Γραμματέα και κατόπιν, συνεχίζει ως Γεν. Γραμματέας για άλλα 25 συναπτά έτη. Ως Ειδικός Γραμματέας είχε ξεκινήσει την ενασχόληση του, στην Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, υπό την Προεδρία του κ. Γιάννη Λύρα.

Και μιας και από το 1972 έχει γυρίσει όλα τα γήπεδα της Αθήνας, το 2009 έρχεται η ώρα, που μετέχει στις εκλογές της ΕΠΣΑ στο πλευρό του Προέδρου κ. Παναγιώτη Δημητρίου, και από τότε εκλέγεται συνέχεια.

‘Έκτοτε μετέχει σε πολλές Επιτροπές, έχει διατελέσει Επικεφαλής της Μικτής ομάδας Παίδων της Ένωσης, ενώ εδώ και 1,5 χρόνο είναι Ειδ. Γραμματέας της ΕΠΣΑ. Επίσης, ως εκ των κορυφαίων στελεχών της Ένωσης, ορίζεται ως Παρατηρητής διεξαγωγής αγώνων σε εθνικό επίπεδο πρωταθλημάτων (SUPER LEAGUE 1, SL2, FL και Γ΄ Εθνική).

Ο κ. Ρούσσος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των Χρηματοπιστωτικών, Οικονομικών και Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Μετά τις εκλογές της Τετάρτης 23ης Ιουνίου 2021 στην ΕΠΣΑ, όπου ο κ. Ρούσσος ήρθε 3ος (στην λίστα των Τακτικών Μελών) με 57 ψήφους μεταξύ 17 υποψηφίων, πριν λίγα 24ωρα η νέα διοίκηση της Ένωσης υπό την Προεδρία του κ. Παναγιώτη Δημητρίου, συγκροτήθηκε σε σώμα και παράλληλα, συστάθηκαν όλες οι Επιτροπές, όπου ο συμπολίτης μας κ. Γιάννης Ρούσσος, κατέλαβε το πόστο του Ειδικού Γραμματέα, ενώ συμμετέχει και σε Επιτροπές.

 

Η Ε.Ε. ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΣΚΑΝΤΙΡΗΣ ΔΗΜΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΛΙΒΙΤΣΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΜΕΛΗ: ΑΣΩΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΑΡΒΕΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΛΟΥΚΙΔΕΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΤΑΣΟΣ,ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

* ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: ΝΤΑΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΙΩΑΚΕΙΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ: ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

 

ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΩΝ

 

* ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΡΜΑΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

ΜΕΛΗ: ΓΙΑΝΝΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

* ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΕΛΗ: ΛΙΒΙΤΣΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

* ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΕΛΗ: ΑΡΓΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΖΕΡΒΟΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΥΠΟΔΟΜΗΣ: ΔΗΜΟΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΟΡΤΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΥΝΑΪΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

 

* ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΒΙΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΕΛΗ: ΛΟΥΚΙΔΕΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

* ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΕΛΗ: ΔΑΚΟΥΡΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

 

* ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΙΒΙΤΣΙΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΜΕΛΗ: ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

 

* ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΜΕΛΗ: ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΝΤΑΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

 

* ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΑΔΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΕΛΗ: ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ, ΝΤΕΜΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

 

* ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΒΕΛΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΕΛΗ: ΙΩΑΚΕΙΜ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΝΤΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 

* ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΣΩΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΜΕΛΗ: ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΑΓΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

* ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

ΜΕΛΗ: ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΛΑΣ, ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΝΙΚΟΣ

 

* ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΙΚΤΗ Κ15 (ΝΕΩΝ)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΣΚΑΝΤΙΡΗΣ ΔΗΜΟΣ

ΜΕΛΗ: ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΙΚΤΗ Κ14 (ΠΑΙΔΩΝ)

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΙΩΣΗΦ

ΜΕΛΗ: ΚΑΣΝΑΦΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΤΡΙΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

ΟΡΙΣΕ ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Λίγο μόνο χρονικό διάστημα έμεινε πριν από το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, όπου η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προπονητή της ομάδας κ. Νίκου Κουνάδη (αριστερά στην κεντρική φώτο και δίπλα του ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Κώστας Βόσσος / στιγμιότυπο από τις 16 Ιουνίου 2021, κατά την ΓΣ του συλλόγου), που έγινε γνωστός σήμερα 1η Ιουλίου 2021, η ΑΠΕ Θα ξεκινήσει την προετοιμασία της, την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας.

 

Επίσης γνωστοποίησε τα φιλικά της ομάδας:

 

7 Αυγούστου 2021 με κ19 Απόλλων Αθηνών (ΕΝΤΟΣ)

 

11 Αυγούστου 2021 με κ19 Ατρόμητος Αθηνών (ΕΝΤΟΣ)

 

22 Αυγούστου 2021 με Ήφαιστο Περιστερίου (ΕΝΤΟΣ)

 

28 Αυγούστου 2021 με Νέα Ιωνία (ΕΚΤΟΣ)

 

4 Σεπτεμβρίου 2021 με Απόλλων Χαλανδρίου (ΕΚΤΟΣ)

 

11 Σεπτεμβρίου 2021 με Άγιαξ Ταύρου (ΕΚΤΟΣ)

 

19 Σεπτεμβρίου 2021 με ΑΟ Χαϊδαρίου (ΕΚΤΟΣ)