Κακαβάς: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα»

Κακαβάς: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας, ακόμη δεν πετύχαμε τίποτα»

Ο αρχηγός της ομάδας μας, Τάσος Κακαβάς στέλνει μήνυμα ενόψει του ματς με την Άμιλλα Περιστερίου αλλά και της χρονιάς που ακολουθεί.

Η συνέντευξή του Τάσου Κακαβά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα:

«Η ομάδα ξεκίνησε με δυσκολίες αυτή τη σεζόν. Σιγά-σιγά όμως βρίσκουμε τα πατήματά μας, γινόμαστε πιο ομάδα και ματς με το ματς δείχνουμε ότι ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος που όλοι μαζί θέλουμε να πετύχουμε. Έχουμε ανέβει αγωνιστικά, όμως, αυτό που έχει σημασία είναι η διάρκεια. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα, το μόνο που μας νοιάζει τώρα είναι η νίκη με την Α. Περιστερίου».

Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα στο ματς της Κυριακής;

«Το μόνο που έχει ανάγκη είναι να μη χάνει το στόχο της. Δουλεύουμε καθημερινά, μαζί με τον κόουτς πάνω στις δικές μας αδυναμίες και όχι σ’ αυτές των αντιπάλων».

Τι έχει αλλάξει και για τέσσερις εβδομάδες διατηρείτε το αήττητο;

«Όπως είπα αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι καταλαβαίνουμε σε μεγαλύτερο βαθμό όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Ξέρει καλύτερα ο ένας τον άλλον και τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

«Κλείνοντας, θέλω ως αρχηγός της ομάδας να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στηρίζει και στα εκτός έδρας. Το ίδιο θέλουμε να κάνει κι αυτήν την Κυριακή. Διοίκηση, παίκτες και κόσμος στην Αγία Ελεούσα είμαστε ένα. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε».