Γιαννόπουλος: «Να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την άνοδο»

Γιαννόπουλος: «Να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για την άνοδο»

Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος έχει μάθει να… θέλει πολλά. Δεν του αρκεί μια, απλά, καλή πορεία. Θέλει την άνοδο με την ΑΠΕ και τονίζει πως παρά του ότι έχει επιτευχθεί ο φετινός στόχος πάντα κοιτάζει ψηλά.

Μάλιστα, δεν διστάζει να… αποκαλύψει το μυστικό για την επόμενη χρονιά και δεν φοβάται να μιλήσει για τις «εφιαλτικές» πρώτες επτά αγωνιστικές.

Η συνέντευξή του στο apeagiaeleousa1936.gr:

Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα από την ομάδα;

«Καταφέραμε από τον πρώτο κιόλας γύρο να πετύχουμε το στόχο που είχε θέσει η διοίκηση, δηλαδή το χτίσιμο της ομάδας και την γρήγορη παραμονή.

Ωστόσο, είδαμε στην πορεία, πως όχι μόνο τα καταφέραμε αλλά φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε ακόμα και την άνοδο! Επειδή λοιπόν πάντα αγωνιζόμαστε έχοντας στόχους, έτσι και τώρα θα εξαντλήσουμε την όποια πιθανότητα υπάρχει γι’ αυτήν!».

Μέχρι στιγμής ποια ήταν η πιο έντονη στιγμή που βιώσατε;

«Η πιο έντονη στιγμή ήταν η απογοήτευση που μας είχε κυριεύσει στις 7 πρώτες εφιαλτικές αγωνιστικές. Ευτυχώς ο προπονητής μας πίστευε σε εμάς, μας έκανε να πιστέψουμε και εμείς στον εαυτό μας, πραγματοποιώντας στη συνέχεια μια καταπληκτική πορεία».

Η χρονιά εξελίσσεται καλύτερα απ’ ότι περιμένατε;

«Όπως είπα και πιο πριν, η βελτίωση που δείχνει η ομάδα είναι αισθητή αλλά επειδή πρέπει πάντα να κυνηγάς το καλύτερο, έχω πολλές απαιτήσεις, τόσο από τον ίδιο τον εαυτό μου όσο και από τους συμπαίκτες μου, άρα έχουμε να δώσουμε ακόμα πολλά».

Υπάρχει και πολύ ταλέντο στην ομάδα.

Όταν στην ομάδα το 70% αποτελείται από παιδιά κάτω των 20 ετών και βλέπουμε αυτήν την πορεία, τότε σίγουρα υπάρχει πολύ ταλέντο το οποίο όμως δεν θα είχε αναδειχθεί, αν δεν υπήρχε η υποστήριξη των έμπειρων παιδιών όπως των Κάνδια, Καρύδη, Ρούσσο και Κακκαβά».

Ποιο είναι το κλίμα;

«Το κλίμα είναι εξαιρετικό, δεν μας λείπει τίποτα, στις προπονήσεις δουλεύουμε όπως πρέπει, έχουμε δεθεί αρκετά όλα τα παιδιά μεταξύ μας και όλο αυτό φέρνει και τ’ ανάλογα αποτελέσματα».