Νίκη στην Αργυρούπολη για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Νίκη στην Αργυρούπολη για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Με το διπλό έφυγε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα από την Αργυρούπολη παίρνοντας τη νίκη με 1-0 χάρη στο πανέμορφο γκολ του Καναρίδη. Επιστροφή στη δράση για τον Κοντοπύργια ύστερα από 1,5 χρόνο!

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει κι έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε καλύτερα η ομάδα μας και στο 52′ ο Καναρίδης με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αντίπαλο τέρμα.

Στη συνέχεια, η Αργυρούπολη ισορρόπησε το ματς χωρίς να μπορεί να φτάσει στην ισοφάριση. Η ομάδα μας κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος με τον Κοντούρα να πραγματοποιεί πολύ καλή εικόνα και να… κατεβάζει ρολά όποτε χρειάστηκε.

Πιο σημαντικό ακόμα και από τη νίκη ήταν η επιστροφή του Κοντοπύργια στη δράση, ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε 1,5 χρόνο εκτός γηπέδων.

*Ύστερα από 27 αγωνιστικές η ομάδα μας είναι 8η με 43 βαθμούς.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Κοντούρας, Γούσγουλας, Μπενδέλας, Αγουρίδας, Καρύδης, Τυριακίδης (86′ Δαρτσινής), Παπαδόπουλος Γ. (63′ Κωνσταντινίδης), Κυβέλος, Μπάκας, Μακρής Α. (46′ Καναρίδης), Ρούσσος (82′ Κοντοπύργιας)