Και το «Καλώς τους» στο πλευρό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Και το «Καλώς τους» στο πλευρό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα

Σε ακόμα μία ακόμη δυνατή συνεργασία προχώρησε η ομάδα μας.

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το ψητοπωλείο «Καλώς τους».

«Είμαι δίπλα σε κάθε αγνή και εξαιρετική προσπάθεια που έχει στόχο την ανάδειξη των αξιών του ερασιτεχνικού αθλητισμού και φέρνει την νεολαία κοντά σε αυτά τα δρώμενα. Νομίζω ότι όλοι οι επαγγελματίες, με τον δικό του τρόπο ο καθένας, πρέπει να συνεισφέρουμε στους κατά τόπους συλλόγους, είτε πολιτιστικούς, είτε κοινωνικούς ή, αθλητικούς, καθώς η έννοια της πόλης και της κοινωνίας μας αφορά όλους και εν προκειμένω θα έλεγα ότι είναι μια σχέση αμφίδρομη», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Άρης Χρονόπουλος.

Από την πλευρά του, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Χρονόπουλο και το κατάστημα «Καλώς τους» για την γενναιόδωρη κίνησή τους να στηρίξουν κι αυτοί τις προσπάθειές μας.

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «Καλώς τους» από το 2001: Στρατάρχου Καραϊσκάκη 32, Χαϊδάρι, Πλατεία Ηρώων, τηλ: 210/5911686, 210/5911426, 6981 856660 / www.Kalwstous.gr – Ώρες διανομής: 11.30 – 24.30 – Παράδοση σε Χαϊδάρι, Δαφνί, Αφαία, Αιγάλεω, Αγία Βαρβάρα, όρια Περιστερίου, Σχιστού, Κορυδαλλού / Το κατάστημα διαθέτει NOVA. Ειδικά μενού για κοινωνικές εκδηλώσεις. Παράδοση με την παραγγελία σας και με προϊόντα από το περίπτερο.