«Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας»

«Κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας»

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Γρηγόρης Μαγαλιός, καλεί τον κόσμο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο πλευρό της ομάδας ενόψει μιας χρονιάς… πρόκληση!

«Κατ’ αρχάς εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων των φονικών πυρκαγιών. Η χώρα μας δοκιμάζεται για ακόμη μία φορά και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να φανούμε όσο πιο δυνατοί γίνεται.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά στην ομάδα μας, όσοι έχουμε αναλάβει τα ηνία της, προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι του ονόματος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Πέρυσι, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε μέχρι και την άνοδο. Φέτος, με τη συσπείρωση κάπως φίλων, τρέξαμε γρήγορα το σχεδιασμό. Ανανεώσαμε με τον προπονητή Τάκη Γιαννόπουλο, με τους σημαντικούς παίκτες Κακαβά, Ρούσο, Μπαλωμένο, Γιαννόπουλο, Αγουρίδα… Προχωρήσαμε στις μεταγραφές των Σιδέρη, Λάππα, Τσολάκο, Ηλιαδάκη. Και συνεχίζουμε…

Για να προχωρήσουμε και να ονειρευόμαστε, όμως, σας θέλουμε ακόμη πιο κοντά μας. Είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο γήπεδο αγοράζοντας το διαρκείας (σ.σ κόστος 40 ευρώ). Όλοι μαζί να γιορτάσουμε την επιστροφή μας στο σπίτι μας, στα Ριμινίτικα, με στόχο να επιστρέψει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα εκεί που αξίζει.

Σας ευχαριστώ».