«ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

«ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»

Γιώργος και Στράτος Κουγιεντάκης, παραδοσιακά στηρίζουν την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και μέσω της ιστοσελίδας μας καλούν όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής να βρεθούν στο πλευρό μας εξηγώντας τους λόγους.

Αρχικά είπε ο κύριος Γιώργος Κουγιεντάκης στο apeagiaeleousa1936.gr:

«Όλα αυτά τα χρόνια, επειδή είχαμε μια γνωριμία με τον Τάκη Γιαννόπουλο και πίναμε το καφεδάκι μας, μάθαινα πράγματα για την Αγία Ελεούσα και όποτε ήταν ανάγκη, έστω και με λίγα, βοηθούσαμε. Ε, τώρα είναι κι ο γιος μου εδώ και αποφασίσαμε να έχουμε μια πιο έντονη παρουσία στην ομάδα και στα δρώμενα γενικά.

Κανονικά ΟΛΟΙ πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα, παρόλο που οι καιροί από οικονομικής άποψης είναι πολύ δύσκολοι για αρκετούς. Από την άλλη πρέπει να επικρατήσει ότι στην περιοχή μας έχουμε ανάγκη να ανθίσει ο αθλητισμός μας διότι τα παιδιά αν δεν έχουν με κάτι να ασχοληθούν υπάρχει ο κίνδυνος να στραφούν οπουδήποτε αλλού. Άρα, πρέπει πάση θυσία να βοηθήσουμε.

Είναι θέμα καθαρά οικονομικό και δεν ξέρω τι μπορεί ο καθένας να προσφέρει. Μπορεί κάποιος να σκέφτεται ότι επειδή η ομάδα είναι στο τοπικό, αν αξίζει κι αν όχι. Δεν είναι έτσι… Πρέπει η παρουσία μας να είναι ενεργή. Εμείς με το γιο μου έχουμε αποφασίσει αυτή τη στιγμή κάτι συγκεκριμένο, αργότερα ίσως να είναι και πιο… έντονη η συνεισφορά μας.

Εγώ όταν ξεκίνησα να βοηθάω δεν κοιτούσα ποιος είναι στην ομάδα. Απλά θεωρούσα ότι η ύπαρξη της ομάδας είναι αναγκαία. Τώρα, δε, που ξέρω ότι υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι που τη στελεχώνουν πρέπει να είμαστε άπαντες ακόμα πιο κοντά για να πετύχει η προσπάθειά τους».

Με τη σειρά του ο Στράτος Κουγιεντάκης στάθηκε στους ανθρώπους που πλαισιώνουν τη σημερινή διοίκηση και στο επιτυχημένο -μέχρι τώρα – έργο τους, το οποίο όμως χρειάζεται ενίσχυση.

«Πρέπει να στηριχτεί η ομάδα σ’ αυτήν την φάση, με αυτό το προπονητικό τιμ κι αυτήν τη διοίκηση γιατί αυτοί οι άνθρωποι έστησαν κάτι ωραία από την αρχή του, από το μείον. Έχει φτιαχτεί κάτι πολύ καλό και πρέπει να στηριχτεί αυτή η προσπάθεια. Αυτό φάνηκε και στην πράξη. Με καθόλου λεφτά στο ταμείο και αν είχε και λίγη τύχη θα μπορούσε να πανηγυρίσει και την άνοδο, μιας και τη διεκδίκησε στο τέλος. Αν βοηθήσουν όλοι, η ομάδα θα ξεκινήσει από ένα σκαλοπάτι παραπάνω άρα θα έχει και περισσότερες πιθανότητες για την άνοδο.

Πέρα από οικονομικά, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βοηθήσει κάποιος, όπως τα διαρκείας. Και 20 ευρώ να δώσει κάποιος είναι καλοδεχούμενα – δεν κρίνεται κάποιος από το ποσό που μπορεί να διαθέσει».

Το γήπεδο παίζει σημαντικό ρόλο; Η ΑΠΕ είναι ίσως η μόνη ομάδα που έχει το δικό της γήπεδο.

Γιώργος Κουγιεντάκης: «Βεβαίως, ειδικά σ’ αυτές τις κατηγορίες, είναι καταλυτικός παράγοντας η ύπαρξη γηπέδου. Έχουμε παρατηρήσει ότι ομάδες που ανήκουν σε Δήμους που δεν έχουν δικό τους γήπεδο, έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα. Γι’ αυτό πρέπει να ανοίξει η έδρα μας».

Στράτος Κουγιεντάκης: «Πιστεύω ότι μόλις η ομάδα ξεκινήσει να παίζει στο γήπεδό της. Φαντάζομαι από αρχές του 2019, θα δώσει ώθηση στην ομάδα και στον κόσμο. Να έρχεται ο κόσμος και να στηρίξει έμπρακτα την ομάδα».

Φαρμακείο – Κουγιεντάκης Γεώργιος
Θεμιστοκλέους 49, Αγ. Βαρβάρα 123 51
Τηλέφωνο: 21 0561 2701