ΤΣΟΛΑΚΟΣ: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ»

ΤΣΟΛΑΚΟΣ: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ»

Ο Βαγγέλης Τσολάκος απολογήθηκε για το πέναλτι που έκανε κόντρα στην Ανθούπολη, ξεκαθάρισε πως εκτός από άνοδο κάθε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αδικία ως προς τον ίδιο μας τον εαυτό και παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη.

Η συνέντευξή του στο apeagiaeleousa1936.gr:

Η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα πως είναι;

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα,έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας αλλά πιστεύω πως είναι λογικό αυτό γιατί είμαστε μια νέα ομάδα. Έχουμε μια μέτρια πορεία, θα μπορούσαμε σίγουρα να τα έχουμε πάει καλύτερα».

Είναι στόχος το 3 στα 3 μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου;

«Η ομάδα μπορεί και πρέπει να κάνει το 3 στα 3 για να είναι πιο κοντά στον στόχο της παραμονής. Χρειάζεται προσήλωση και επιμονή».

Το πέναλτι πώς συνέβη;

«Αντέδρασα ενστικτωδώς στην ένταση του αγώνα. Φυσικά, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου, περιμένω την ευκαιρία να επανορθώσω».

Η άνοδος μπορεί να επιτευχθεί;

«Αδιαμφισβήτητα από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η ομάδα, θέσαμε ως στόχο την άνοδο αξιοποιώντας τις αδυναμίες και τα δυνατά μας σημεία προς όφελός μας. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα έχουμε αδικήσει τον εαυτό μας».

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι από την αρχή κοντά μας, θα ήθελα να τους υποσχεθώ πως θα δίνουμε το 100% μας για να επιστρέψει η Αγία Ελεούσα εκεί που ανήκει».