«ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ»

«ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΣΟΒΑΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ»

Ο Στάθης Κατσικογιάννης αναφέρθηκε στο… μυστικό της ομάδας μας, τί πρέπει να κάνει αυτή για να πετύχει την άνοδο, ενώ σχολίασε και το ματς που έρχεται με τον ΠΑΣ Γαλάτσι (20/01/19 ,11:00).

Η συνέντευξή του στο apeagiaeleousa.gr:

Πως είναι η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα;

«Ή πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής δεν δείχνει την πραγματική εικόνα που μπορεί να βγάλει μες το γήπεδο και σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία αν δεν είχαμε μερικά άτυχα αποτελέσματα».

Ο στόχος της ανόδου μπορεί να επιτευχθεί;

«Σίγουρα, ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί όσο είμαστε κοντά στη κορυφή είμαστε ένα πολύ δυνατό σύνολο με πάρα πολύ κάλο κλίμα μέσα στην ομάδα και στο τέλος πιστεύω θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».

Η γνώμη σου για το ματς με τον ΠΑΣ Γαλάτσι που έρχεται;

«Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που θέλει να διεκδίκηση την άνοδο κι εκείνη. Θα παρουσιαστούμε έτοιμοι και σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη που θα μας ανεβάσει ακόμα πιο πολύ για τη δύσκολη συνέχεια».

Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει την ομάδα να ξεχωρίζει;

Το καλό κλίμα των αποδυτηρίων που έχουμε μεταξύ μας οι παίχτες όπως και με τον προπονητή πιστεύω βγαίνει προς τα έξω και το δείχνουμε και στο γήπεδο όπως και η δίψα που έχουν όλοι οι παίχτες για την άνοδο. Θα είμαστε ακόμα πιο σοβαροί πιο δυνατοί και όσο μπαίνουμε στη τελική ευθεία θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για την επίτευξη του στόχου μας½

Τι να περιμένουμε στο δεύτερο γύρο;

«Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί στα παιχνίδια, να μπαίνουμε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό για να επιβεβαιώνουμε το τίτλο του φαβορί και να παίρνουμε τις νίκες».