«ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

«ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ»

Ο Νίκος Βλαχόπουλος, ένα από τα σημαντικά μέλη της ομάδας μας είναι ξεκάθαρος μιλώντας στο «apeagiaeleousa1936.gr».

Τονίζει πως η ΑΠΕ είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και τονίζει πως μπορούμε να πετύχουμε το στόχο της ανόδου, παραμένοντας αήττητοι μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής;

Κατά τη γνώμη μου, βάσει του υψηλού ταλέντου και προσωπικοτήτων που διαθέτουμε, θεωρώ πως η ομάδα δεν έχει τη θέση που της αρμόζει. Παρά το γεγονός πως είμαστε πολύ κοντά στις προνομιούχες θέσεις έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς που μας έχουν πάει λίγο πίσω στη βαθμολογία.

Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα για να έρθει η νίκη στο αυριανό ματς και να παραμείνουμε για 10η σερί εβδομάδα αήττητοι;

Στον όμιλο μας έχουμε δει πως όλα τα παιχνίδια είναι με ομάδες που δεν θα σου χαριστούν. Ακόμα κι αυτές που κινδυνεύουν έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν εκπλήξεις και ζημιές. Θεωρώ, πάντως, πως αν είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας όπως τις τελευταίες εννέα εβδομάδες θα παραμείνουμε αήττητοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο στόχος της ανόδου είναι εφικτός;

Φυσικά και είναι εφικτός και εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Έχοντας πλέον δει όλες τις ομάδες, θεωρώ πως είμαστε η πληρέστερη και καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

Η ΑγΊα Ελεούσα είναι τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος και γνωρίζουμε και εμείς πώς η κατηγορία δεν αποτυπώνει το πολύ βαρύ όνομα της ομάδας. Ο κόσμος έχει πολλές απαιτήσεις κι αυτό σαφώς και είναι απολύτως κατανοητό. Στην προσπάθεια που κάνουμε όλο αυτόν τον καιρό ο κόσμος έχει δώσει βροντερό παρών σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Προσωπικά, υπόσχομαι πως θα δώσουμε και την ψυχή μας για να επανέλθει η ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.