«ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ»

«ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ»

Ο Τάκης Γιαννόπουλος μιλώντας στο apeagiaeleousa1936.gr καλεί τον κόσμο στο σημαντικό ματς με τη Λυκόβρυση (31/3, 11:00) και στέκεται στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

«Είμαστε πανέτοιμοι για το σημαντικό ματς με τη Λυκόβρυση. Πρόκειται για ένα ντέρμπι στο οποίο, χωρίς καμία αμφιβολία το μόνο που θέλουμε είναι οι τρεις βαθμοί.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά έχουν δέσει εξαιρετικά και με το ταλέντο αλλά και με την άψογη συμπεριφορά τους μου “δένουν τα χέρια”. Δεν ξέρω ποιον να αφήσω εκτός 18άδας. Άπαντες έχουν καταλάβει την τεράστια προσπάθεια που γίνεται φέτος για άνοδο. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου, εύχομαι να μου… δυσκολεύουν κι άλλο τη ζωή.

Όσο για το ματς της Κυριακής, το μόνο που θέλω να πω προς τον κόσμο είναι πως είναι κρίμα να μην είναι γεμάτο αυτήν την Κυριακή το γήπεδο. Η δουλειά κι η προσπάθειά μας αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο. Ελάτε να μας στηρίξετε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, όλοι στις 11.00 το πρωί της Κυριακής να είστε στο γήπεδο Ορυζομύλων».