Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Μέγας συμπαραστάτης, μέγας χορηγός, μέγας υποστηρικτής, αλλά και αληθινός αρωγός, η πασίγνωστη, ανά την ελληνική επικράτεια, εταιρεία ειδών υγιεινής και πλακιδίων, ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ (εδρεύει στο γειτονικό Αιγάλεω, πλησίον των ορίων της πόλης μας), η οποία στηρίζει και αυτή τη νέα σεζόν 2020-2021, για 4η σερί περίοδο, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Η εταιρεία ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ και προσωπικά ο ίδιος ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Γιάννης Κυριακούλης, αποδεικνύουν για μία ακόμη σεζόν, ότι η στήριξη θεσμών – στην προκειμένη περίπτωση ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – εκτός από μία απλή εμπορική ενέργεια, είναι πρωτίστως η αλληλεγγύη προς την κοινωνία, τη νεολαία, τον άνθρωπο και τις αξίες!

Ο Γιάννης Κυριακούλης (με ρίζες από την Κρήτη και την Ορεινή Γορτυνία Αρκαδίας / Ζυγοβίστι), ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, για τέταρτη σερί χρονιά, βρίσκεται δίπλα στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με αίσθηση του καθήκοντος απέναντι σε αυτό που λέμε σύγχρονη ελληνική κοινωνία – και έχοντας περάσει και αυτός από το μετερίζι του παράγοντα σε αθλητικό σωματείο (Θεμιστοκλής Αιγάλεω) – ο Γιάννης Κυριακούλης δίνει απλόχερα την έμπρακτη αγάπη του, στηρίζοντας τους παράγοντες του ερασιτεχνικού σωματείου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Το εταιρικό προφίλ της εταιρείας ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ

Η εταιρία ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1979. Έκτοτε ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία πλακιδίων, ειδών υγιεινής, ειδών κρουνοποιίας, νεροχυτών, επίπλων μπάνιου, θερμοσιφώνων, καθώς και όλων των δομικών υλικών τοποθέτησης και εφαρμογής πλακιδίων.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, παρέχοντας αρίστης ποιότητας εμπορεύματα στις χαμηλότερες τιμές, η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ κατάφερε γρήγορα να εδραιωθεί στην αγορά ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες, τόσο στην λιανική όσο και στην χονδρική πώληση.

Το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας είναι έτοιμο να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του καταναλωτή. Διαθέτοντας εμπειρία, τεχνογνωσία & αμεσότητα, το προσωπικό της εταιρείας μπορεί και δίνει λύσεις στους πελάτες, βοηθώντας τους να επιλέξουν από την τεράστια γκάμα των προϊόντων.

Στον χώρο της εταιρείας θα βρείτε εμπορεύματα από επώνυμες εταιρείες του εσωτερικού και εξωτερικού στις καλύτερες τιμές. Οι Marca Corona, Caesar, Serenissima, La Fabbrica, Carlo Frattini, Mamoli, Rondine, Cecrisa, Casalgrande Padana, Latina, Teka, Vitruvit, Kerafina, Geberit, Baklatsidis Bross, Savvopoulos, Bronze Art, είναι ένα δείγμα μόνο από τις καταξιωμένες εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ.

Η εταιρεία διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους 26000 m2, όπου όλα τα προϊόντα της είναι ετοιμοπαράδοτα.

Τα εμπορεύματά της ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ «ταξιδεύουν» ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα (ΔΩΡΕΑΝ παροχή), χωρίς να επιβαρύνεται περαιτέρω ο πελάτης.

Ο εκθεσιακός χώρος της ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΠΕ, με τα καλύτερα πλακίδια και είδη υγιεινής της αγοράς, σε ασυναγώνιστες τιμές και με κορυφαία ποιότητα, βρίσκεται στο Αιγάλεω (Αγ. Βαρβάρας 19 – Τηλέφωνο: 210 5312913), στον 1ο & 2ο όροφο.

Στην κεντρική φώτο ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Κώστας Βόσσος (αριστερά) με τον κ. Γιάννη Κυριακούλη (δεξιά).