ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ!

Όχι, δεν είναι φωτογραφικό στιγμιότυπο από τις… απόκριες, η κεντρική μας φώτο! Απλώς ο ιδιοκτήτης της κορυφαίας επιχείρησης «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» (Αρτοζαχαροπλαστείο – catering) και χορηγός της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα Γιώργος Κουφόπουλος (δεξιά) και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Θεόδωρος Γουρνάς (αριστερά), παρότι εμφανίζονται ως… μασκοφόροι, τηρούν – και όπως πρέπει – κατά γράμμα τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις εποχές covid-19, που βιώνουμε!
Από το 1967, δηλαδή εδώ και 53 – ολόκληρα – χρόνια, το Αρτοζαχαροπλαστείο – και CATERING – «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή…!!!
Και επειδή, λοκ-ντάουν και καραντίνα λόγω covid-19, κυριολεκτικά… σημαίνει έκτακτη κατάσταση, ο ιδιοκτήτης Γιώργος Κουφόπουλος και οι συνεργάτες του, επί καθημερινής βάσης, με συνέπεια, μεράκι και τηρώντας ευλαβικά και με ευθύνη όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής, δίνουν τον δικό τους αγώνα, μένοντας όρθιοι στις επάλξεις, για να προσφέρουν τα εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα, όπως κάνει αυτή η ιστορική επιχείρηση πάνω από μισό αιώνα!
Στο αρτοζαχαροπλαστείο – catering «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ», μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία – γκάμα προϊόντων, φυσικά στις πιο χαμηλές τιμές της πόλης, καθώς ο Γιώργος Κουφόπουλος, γέννημα – θρέμμα της Αγίας Βαρβάρας,… ενστερνίζεται τον παλμό και τις ανάγκες των συμπολιτών μας και όχι μόνο!
Από έναν καφέ εσπρέσο (takeaway), αλλά και επιλέγοντας, ψωμί Χωριάτικο σε μεγάλη ποικιλία, Ψωμιά Σικάλεως – Ολικής Αλέσεως – Πολύσπορο, κ.α., Τυρόπιτες – Πιροσκί – Πίτσες Ατομικές – Μπουγάτσα, κ.α., Βουτήματα σε μεγάλη ποικιλία, Κουλούρια Καρυδιού – Αμυγδάλου, Τούρτες – Πάστες – Τυλιχτά – Σου – Σουδάκια, κ.α., Σιροπιαστά με βούτυρο γάλακτος (μαντηλάκι – Σαρηγλάκι, κ.α.), οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» είναι εκεί από νωρίς το πρωϊ έως αργά το βράδυ, για να διαθέσουν ότι πιο φρέσκο και ότι καλύτερο. Και στην χαμηλότερη τιμή, εννοείται!
Επιπρόσθετα, λειτουργεί και τμήμα CATERING, με δημιουργία μπουφέδων για τα πάρτυ σας, και οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, με πολύ όμορφους γλυκούς ή, αλμυρούς πειρασμούς.
Ο Γιώργος Κουφόπουλος και οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» είναι εδώ και πολλά χρόνια, ένθερμος υποστηρικτής και χορηγός της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.
ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ (ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ – CATERING): Ελ. Βενιζέλου 85 – Αγία Βαρβάρα, τηλ.: 210 5615111.
Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ».