ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕ «ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕ «ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ

Μία σεζόν, η φετινή 2020-2021 (όπως και η περσινή), που δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, λόγω των ειδικών συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία του covid-19!

Εν πάσει περιπτώσει, όμως, ο πιο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας και ένας από τους πιο ένδοξους της Δυτικής Αθήνας, περιμένει τις εξελίξεις, έχοντας, πάντα δίπλα του ένθερμους υποστηρικτές, χορηγούς και φίλους, που δεν κρύβουν ποτέ την αγάπη τους για τον σύλλογο.

Ενδεικτική η περίπτωση του συμπολίτη μας, επιχειρηματία, κ. Αλέξανδρου Καρδαρά, ο οποίος είτε εντός ΔΣ (ως μέλος), είτε εκτός σχήματος, βρίσκεται πάντα κοντά στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και στηρίζει μέσω της εταιρείας του, «ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ», τις προσπάθειες της ομάδας, μετέχοντας συνεχώς και αδιαλείπτως στα ετήσια χορηγικά προγράμματα.

Στην κεντρική φώτο, εικονίζονται, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Βόσσος και οι οι δύο εκ των Αντιπροέδρων της ΑΠΕ, κ.κ. Γρηγόρης Μαγαλιός, Γρηγόρης Καίσαρης, με τον κ. Αλέξανδρο Καρδαρά.

Η ΑΠΕ σας παραθέτει, το προφίλ της εταιρείας «ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ» – όπως και πλούσιο φωτογραφικό υλικό – του κ. Αλέξανδρου Καρδαρά, η οποία έχοντας εμπειρία 45 ετών στον χώρο, θεωρείται από τις πλέον κορυφαίες στον τομέα της.
Λίγα λόγια λοιπόν για την «ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ»:

Στα πρόθυρα του χειμώνα λοιπόν, αλλά ακόμη είναι… γλυκός, που λέμε, ο καιρός, και μπορούμε να μονώσουμε το σπίτι μας ή, το κάθε είδους ακίνητο, που θέλουμε να προστατεύσουμε για την καλύτερη ποιότητα διαβίωση μας.

… Και επειδή οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ, η πιο ενδεδειγμένη λύση σε αυτή την περίπτωση, ακούει στο όνομα «ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ», μία εταιρεία, που ξεκινάει την πετυχημένη πορεία της, πριν από 45 χρόνια και εν συνεχεία από το 1983 λειτουργεί υπό την διεύθυνση του κ. Αλέξανδρου Καρδαρά.
Η μόνωση είναι απαραίτητη επέμβαση στο κτίριο αρχικά για να έχουμε σωστές συνθήκες διαβίωσης για τα άτομα που ζουν σε αυτό και επίσης για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας.

Εάν αναζητάτε τον τρόπο να διατηρήσετε το ακίνητο σας ζεστό κατά την περίοδο του χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, τότε η μόνωση είναι η λύση στην οποία πρέπει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας.
Όσο καινούριο ή, παλιό και εάν είναι ένα κτίριο, μια ολοκληρωμένη μόνωση – στην οποία έχουν χρησιμοποιηθεί πιστοποιημένα μονωτικά υλικά – αποτελεί σίγουρα μια ασπίδα προστασίας που σας διασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον διαβίωσης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι μονώσεις καταγράφουν άνοδο, μιας και οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οικιών στρέφονται σε αυτή την άκρως αποτελεσματική λύση για να περιορίσουν τις ιδιαίτερα υψηλές ή, χαμηλές θερμοκρασίες μέσα στον χώρο διαβίωσης τους και να θωρακίσουν το κτίριο τους απέναντι στη μούχλα και την υγρασία.

Η εταιρία ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ αναλαμβάνει ότι έχει σχέση με την μόνωση. Η πολυετής εμπειρία, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός είναι τα στοιχεία που διακρίνουν την επιχείρησή. Διαθέτει έμπειρο προσωπικό και τεχνικά καταρτισμένα συνεργεία που μας προσφέρουν ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις για κάθε μας ανάγκη.
Και επειδή, αυτή η διαδικασία απαιτεί εμπειρία και άψογη τεχνογνωσία, παρέχοντας μάλιστα 10ετή εγγύηση παρακαλώ, η ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ αποτελεί τον κατάλληλο ανάδοχο για τέτοιου είδους έργα, μικρά ή, μεγάλα.

Η πολυετής εμπειρία, παράλληλα με την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό διακρίνει την επιχείρηση «ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ» του Αλέξανδρου Καρδαρά.
Το εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει άμεση εξυπηρέτηση στην περιφέρεια της Αττικής, ενώ αναλαμβάνει και έργα σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας οικονομικές λύσεις για ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών όπως: Μελέτες – Εφαρμογές – Στεγανοποιήσεις, Μονώσεις ταρατσών, Θερμομονώσεις, Θερμοπροσόψεις, Στεγανοποίηση υπογείων (φρεάτια ασανσέρ – πισίνες, καταπολέμηση ανοδικών υγρασιών / αντιμετώπιση αρνητικής υγρασίας), άμεσες λύσεις για υγρασία, ζέστη, κρύο, θόρυβο, Στεγανοποιήσεις υπογείων τοιχίων, και όλα αυτά με εγγυημένο αποτέλεσμα, ποιοτική εργασία, τιμές λογικές και φυσικά, επαναλαμβάνουμε, με εγγύηση 10 ετών.

Επίσης, παρέχεται δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και πληροφόρηση από ειδικούς σε όλα τα θέματα μονώσεων.
Τέλος ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την εταιρεία ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ του Αλέξανδρου Καρδαρά, εμπιστεύονται πελάτες όπως: ΠΙΤΣΟΣ Α.Ε., HOTEL HILTON, CARAVEL, Κτήμα ΒΑΤΗ, οι Πρεσβείες Ιταλίας, Σ. Αραβίας, Ιορδανίας, Βελγίου, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ, ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΠΕΥΚΗΣ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ 3Α, ΚΑΠΗ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΤΑ, ΟΣΚ, κ.α.
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 5441459 – 6945 949181